reklama

Starania po raz pierwszy :)

o proszę... już jest do ściągnięcia? :-D
my ostatnio oglądaliśmy Thora:happy2: miło mnie zaskoczył:tak:

Aga ja tabletki odstawiłam w październiku 2009, od tamtego czasy miałam cykle 26-36 dni czasem 45 a dopiero teraz zaczęły się wyrównywać do ok 30 dni...

Ostatnia edycja:
reklama
Staram się staram, ale coś nie wychodzi :(
Tabletki brałam bardzo długo i w zasadzie nie mam pojęcia jakie mam cykle... :baffled:

Dasz radę... Ja dopiero sie przekonam czy nam sie uda... Tabsy bralam po pierwsze na uregulowanie okresu i wiadomo, jako antykoncepcje... Kiedys nie pomyslalabym ze zajscie w ciaze czasami przysparza niemal klopotow ale taka prawda... Najwazniejsze to nie zalamywac sie i starac bez stresow...

Zizi witamy:-D
może opowiesz nam trochę o sobie? :tak:

Mam 30 lat i od dwóch lat czekamy na potomka.
Od niedawna dopiero mam "ciśnienie" na dziecko, wcześniej o tym nie myślałam, było mi dobrze.Zaczęło się po ślubie, moje psiapsiółki właśnie w tamtym roku się posypały, teściowa ciągle dopytuje się o wnuczkę:zawstydzona/y:
Moja młodsza siostra (19lat) jest właśnie w ciąży, termin ma na marzec i trochę mnie to zdołowało.....

A moj to wyjezdza ok 8 i czasami kilka dni pod rzad wraca o 20-24 to juz max... teraz postanowil wracac predzej i pracuje po 9h... ale ja wroci to zawsze ma cos do zrobienia... teraz od 3 tyg non stop auta znajomych po godzinach naprawial a odkąd pracuje jako jedyny mechanik w firmie transportowej to nie nawidzi naprawiać osobówek... kurcze do jutra musze wybrac kierunek co do szkoly BHP czy logistyka??? pomóżta mi:-)
BeHaPowców jak psów :-) wiem z doświadczenia. Zaraz po szkole zanim zaczniesz cokolwiek działać trzeba zdobyć roczny staż w komórce BHP, jeśli nie masz takiej szansy- to szkoda kasy na szkołę.

ale mnie muli szok

Ostatnia edycja:
Fifka moja biedna, tulę:*** Nie streszczę kobito bo sama czytam mało.

Mijenka, martocha, madziulek(i kogo tam jeszcze pominełam) dzięki, chyba kupie to Clotri....coś tam Mam tylko nadzieję, że niedrogie bo ja tera fundusz mam ograniczony.

Zipi witaj! Szałwii nie mam ale robię sobie nasiadówki z rumianku, niestety nie przechodzi,

Neciuszka tantum na mnie nigdy nie działało, tak samo jak Vagical.

Martocha małża nie ma w domu i tym bardziej zastanawiam się skąd się to dziadostwo przyplątało.

Bojąca witaj w naszym gronie..

Dziurka za clotrimazolum placilam ok 5zł wiec taniocha... a to zapalenie od wszystkiego moze przyjsc : podpaski, papier perfumowany, mydla itd... mnie wzielo po papierze pudrowanym... juz nigdy takiego nie kupie!!!

reklama
Oj już tam nie taka biedna Dziurko... ja już zaczynam się przyzwyczajać ze w ciąży albo mnie mdli albo coś boli... Ciężko przechodzę ciąże jak na razie ale mały przynajmniej rekompensuję kopniakami ;-) Teraz jak czuję go niemal co raz to jakoś z większą cierpliwością wszystko znoszę.

A jak twoja @ kochana? Ja tak bardzo tobie kibicuję... :*
Co do

drożdżaków to najlepsza maść to pimafucord ale niestety to na recepte... w niemczech jest taka maść Kagefugin3 BOSKA!!! Po jednym smarowaniu wszystko znikneło, ale cholera teraz nie po drodze mi do niemiec po ten lek,... A dobrze jest mieć go w domu. Mi Clotrimazolum nie pomagało ale nieco łagodziło świąd.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry