Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też tak piąte przez dziesiąte doczytałam co dziewuszki naskrobały
rozwodziłyśmy się trochę o naszych huśtawkach sprzed @ i złościach
i witaj oczywiście :-)
chyba to nikomu i niczemu nie szkodzi, co? ;-)
A moj to wyjezdza ok 8 i czasami kilka dni pod rzad wraca o 20-24 to juz max... teraz postanowil wracac predzej i pracuje po 9h... ale ja wroci to zawsze ma cos do zrobienia... teraz od 3 tyg non stop auta znajomych po godzinach naprawial a odkąd pracuje jako jedyny mechanik w firmie transportowej to nie nawidzi naprawiać osobówek... kurcze do jutra musze wybrac kierunek co do szkoly BHP czy logistyka??? pomóżta mi![]()
Normalnie jestem przerażona ... Tak jestem przerazona po kąpieli normalnie się susze a tuuuu rozsteeeeepyyyy takie dwie kreseczki na boczku.. :/
Wiecie moze jaki jest najlepszy krem na te upiorne roztępiochy??
witamMam 30 lat i od dwóch lat czekamy na potomka.
Od niedawna dopiero mam "ciśnienie" na dziecko, wcześniej o tym nie myślałam, było mi dobrze.Zaczęło się po ślubie, moje psiapsiółki właśnie w tamtym roku się posypały, teściowa ciągle dopytuje się o wnuczkę
Moja młodsza siostra (19lat) jest właśnie w ciąży, termin ma na marzec i trochę mnie to zdołowało.....
Wstawiłam, może nie zapeszę :-)Oooo Zafasolkuję wstawiłaś suwaczek!! Pięknie!! Jescze troszkę to ty, Lamiav i Magneta będziecie się brzuszkami chwalić!