reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka- a może brzusio Ci rośnie i dlatego tak ciągnie :-D ja też tak piąte przez dziesiąte doczytałam co dziewuszki naskrobały :-p rozwodziłyśmy się trochę o naszych huśtawkach sprzed @ i złościach :-p

Zizi- zapraszamy :-D i witaj oczywiście :-)

Neciuszka- miłego baraszkowania :-D

Dziurka- a cóż tam u Ciebie się dzieje? :-)

She- o kurczę to ja robię tak jak Ty :-D chyba to nikomu i niczemu nie szkodzi, co? ;-)

Kolorowych snów dziewczynki :-D

witam nowe staraczki:) czujcie sie jak u siebie i smialo pytajcie o wszytsko:)

A moj to wyjezdza ok 8 i czasami kilka dni pod rzad wraca o 20-24 to juz max... teraz postanowil wracac predzej i pracuje po 9h... ale ja wroci to zawsze ma cos do zrobienia... teraz od 3 tyg non stop auta znajomych po godzinach naprawial a odkąd pracuje jako jedyny mechanik w firmie transportowej to nie nawidzi naprawiać osobówek... kurcze do jutra musze wybrac kierunek co do szkoly BHP czy logistyka??? pomóżta mi
biggrin.gif

ja nie mam studiow w kierunku logistycznym a pracuje w logistyce juz 3 lata :)
nie wiem jak w polsce to wyglada z praca ale tutaj (w IE) jest OK i sie fajnie zarabia i praca tez przyjemna, pewnie zalezy tez jaka dziedzina tej logistyki...
z BHP pewnie jest o tyle fajniej ze zawsze mozna prywatna dzialalnosc otworzyc po kilku latach pracy

Normalnie jestem przerażona ... Tak jestem przerazona po kąpieli normalnie się susze a tuuuu rozsteeeeepyyyy takie dwie kreseczki na boczku.. :/
Wiecie moze jaki jest najlepszy krem na te upiorne roztępiochy??

Bio- Oil jest super, ale nie wiem czy dostepny w PL, dosyc drogi ale bardzo wydajny i zachwalany przez wiele mam :) moze na allegro znajdziesz
polecam tez zwykla oliwke dla dzieci, moze byc bambino albo johnsona taka oliwka w zelu tez jest fajna, najlepiej aplikowac to na mokra skore po kapieli czy prysznicu i wytrzec recznikiem
oliwka rozprowadzona na mokra skore zatrzymuje duzo wiecej wody i gwarantuje ci ze super efekt jest natychmiast , stosowana codziennie napewno pieknie uelastyczni skore i unikniesz rozstepow:) polecilam to wielu kolezankom i zadna juz nie wrocila do balsamow do ciala :)

Mam 30 lat i od dwóch lat czekamy na potomka.
Od niedawna dopiero mam "ciśnienie" na dziecko, wcześniej o tym nie myślałam, było mi dobrze.Zaczęło się po ślubie, moje psiapsiółki właśnie w tamtym roku się posypały, teściowa ciągle dopytuje się o wnuczkę:zawstydzona/y:
Moja młodsza siostra (19lat) jest właśnie w ciąży, termin ma na marzec i trochę mnie to zdołowało.....
witam:) a masz regularne cykle, obserwujesz sluz i temperatury itd? albo czy probowalas zbadac hormony ?

SWEET kurcze ta logistyka mnie kusi a kusi...ja chce zrobic technika logistyka.. a jak ogolnie pracuje sie w tej dziedzinie??? fajna praca czy ciezka i meczaca... u mego D. w pracy pracuje koles ktory zajmuje sie trasami itd i sobie nie radzi, wiec nie wiem czego mam oczekiwac w tej pracy po skonczeniu szkoly??!!

Witam wieczorkiem :)

Właśnie skończyłam wkładać 30 kg ogórków :D , normalnie padam na twarz ale postanowiłam że wejdę i zapytam co u Was słychać ?? Nie jestem w stanie nadrobić tego co dzisiaj pisałyście ... :P

Ktoś dzisiaj miał testować ? :> Przyznawać się bez bicia:P

Jak się czują ciężarówki ??:>

Ostatnia edycja:
Dobry wieczor ale napisaly nie odpisze tylko poczytalam... plodne w pisaniu jestescie ze hejjjjjj

j jestem padnieta wszystko mnie boli i zaraz ide spac by sen ukojenie przyniosl bola mnie nogi i plecy ;-( i szybko cierpne...

ael super ze ma prace ;-)

soglam tesknie strasznie za toba i pamietam o tobie i trzymam kciuki i przesylam teraz ja dla ciebie specjalne fluidki jak ty mi ;-) koffam cie ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

mijenka wspołczuje @... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&7 na nowy cykl

she trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja w dni nieplodne sie nie kochalam i fasolka sie utrzymala :-) wiec moze cos w tym jest??

neciuszka ja tez cie kocham;-)

dziurka ja na forum pisalam co zz toba i chyba twoja zonka ;-p kiedy termin @ ?? trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

witam wszystkie nowe staraczki :-)

dobranoc kochane :-) kolorowych snow:-)

reklama
Oooo Zafasolkuję wstawiłaś suwaczek!! Pięknie!! Jescze troszkę to ty, Lamiav i Magneta będziecie się brzuszkami chwalić!
Wstawiłam, może nie zapeszę :-)
ja jestem obrzartuch i boje się, ze za szybko ten brzuch wyjdzie
a bym chciała trochę tę ciąże po ukrywać
Głowa mnie boli od rana, na szczęście mnie nie mdli bo wieczorem było strasznie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry