reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oj oby. Bo bolą strasznie...tylko zastanawiam sie czy w tak wczesnej ciąży juz są bule piersi..
Za 5 dni @. wiec moze rzeczywiście to oznaka zblizającego sie okresu.. :(
Pewnie ze przetrzymam te 5 dni.. i zrobie test... hmm....
Oby to nie to o czym mysle.

Z tego co pamietam, to zaciazone dziewczyny skarzyly sie wlasnie na bol piersi i jajnika wlasnie przed @. Ale swoja droga psychika tez duzo wkreca, sama po sobie wiem. Zeszly cykl to byl dla mnie pewnik ciazy, a tu lipa.

Jednak jajnik mnie nie boli. Znam ten ból... bo przez ostatnie kilka mies również myślałam ze jestem w ciąży a tu jednak nic..
W tym miesiącu byłam tak zabiegana ze nawet nie mysłam tak dużo o tym ze chciałabym mieć dzieciątko. wiec wątpie ze cokolwiek mogłabym sobie uroić..
Najgorsze to te czekanie...

I tak moge sie założyć ze bedzie chaos. juz powiem cos M. a potem sie okaze ze nic z tego... haha
ze mna to tak zawsze...
Miezylam sobie dzisiaj temp. to miałam tak dziwnie wysoką że sama byłam w szoku...
Ale Co? Dobrze sie czujesz? i wszysto układa sie jak w zegareczku ??
Ja mam cykle 28 dniowe..wiec zbytnio dlugo czekac nie musze..gorzej jak niektóre dziewczyny mają po 31...

A no to kiepsciutko. Niestety potrzeba dojść do siebie po tabletkach. Ja również je brałam ,ale to przez kilka miesiecy dosłownie. Po stracie dziecka powiedziałam sobie ze nie chce miec wiecej dzieci i jakies 3mies po tem zaczełam je brać. ale jak doszłam do siebie to odstawiłam tabletki . i tak juz kilka miesięcy straramy sie... :)

reklama
Przeczytałam na jakies stronie ze kobiety w pierszych tyg ciąży mają podniesioną temperature ciała. wiec od razu postanowiłam to sprawdzić... :P:D
Zmierzyłam sobie temperature i mam 37..
Czyli jednak jest wyzsza niz zazwyczaj. a czuje sie dobrze wiec wątpie czy to ze względu na przeziębienie. Co o tym sądzicie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry