reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja sadze, ze jezeli bym miala takie przypuszczenie to juz bym leciala na bete!! Tescik moze ci nie wyjsc bo za wczesnie, a beta jasne. A kiedy mierzylas temp? Bo to sie rano mierzy.

reklama
No właśnie w tej chwili to nie bardzo bo czekam na kochanego az z roboty wroci. Obiadek sie gotuje...
Kurde nie chce sie zbytnio napalic na to,bo boje sie ze potem moze dupa z tego wyjść... :/

Misia1111 dobrze cię rozumiem ja też wczoraj miałam testować ale się boję że w każdej chwili mogę dostać @ i tak czekam do środy bo wtedy już by na pewno musiała przyjść też na nic się nie nastawiam a raczej bardziej nastawiam się już na @ jeszcze te 2 dni wytrzymam

Misia1111 dobrze cię rozumiem ja też wczoraj miałam testować ale się boję że w każdej chwili mogę dostać @ i tak czekam do środy bo wtedy już by na pewno musiała przyjść też na nic się nie nastawiam a raczej bardziej nastawiam się już na @ jeszcze te 2 dni wytrzymam
No właśnie...boje se ze nic z tego nie bedzie... chociaz poszłabym zrobic te badanie i juz mieć z głowy i sie nie przejmować.. Bo teraz to żeście mnie zdenerwowały.. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry