reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Lamia lepiej panikować niż potem żałować( jak to mawia Sil). Jesli masz jakieś obawy, jakieś wątpliwości lepiej iść do gina, niech zbada i uspokoi.
A jesli lekarz tego nie zleci to możesz i tak zrobić ten posiew, dla świętego spokoju, że wszystko jest ok.
Wiesz, ja już nie pamiętam jak to jest z tym śluzem w ciąży ale tak bez ciązy u mnie gestszy, mętny śluz oznacza, że coś się przyplątało. Nie wiem jak jest u Ciebie i innych dziewczyn
A jesli lekarz tego nie zleci to możesz i tak zrobić ten posiew, dla świętego spokoju, że wszystko jest ok.
Wiesz, ja już nie pamiętam jak to jest z tym śluzem w ciąży ale tak bez ciązy u mnie gestszy, mętny śluz oznacza, że coś się przyplątało. Nie wiem jak jest u Ciebie i innych dziewczyn
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Lamiav, a bierzesz jakąś luteinę czy dupka?
Ja znów mam pełno syfków na twarzy i też nie wiem czy to normalne, czy hormony szaleją.
Ja znów mam pełno syfków na twarzy i też nie wiem czy to normalne, czy hormony szaleją.
Ostatnia edycja:
hejka
wpadlam sie przywitac i zyczyc wszystim udanego dnia 
rozczochrana witaj, zycze szybkiego zafasolkowania
zafasolkuje przypomnij mi prosze na co ty tego dupka/luteine dostalas? mysle czy nie poprosic o to gina , boje sie ze dochodzi do zaplodnienia ale sie nic nie utrzymuje i stad te plamienia mam tak wczesnie
rozczochrana witaj, zycze szybkiego zafasolkowania
zafasolkuje przypomnij mi prosze na co ty tego dupka/luteine dostalas? mysle czy nie poprosic o to gina , boje sie ze dochodzi do zaplodnienia ale sie nic nie utrzymuje i stad te plamienia mam tak wczesnie
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Gratuluję pierwszego rzygania i nie życzę więcej. Idź może do gina, da Ci jakiś hormonek po co masz się śluzem denerwować.nic, nie biorę, oprócz witamin z kawasem.
Własnie miałam swoje pierwsze żyganko, i w głowie mi sie kręci jak bym miałe zemdleć.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Lamia a no widzisz..takie uroki ciąży. A z tym ginem to tak jak mówię, zrób tak jak Ty czujesz bo tu żadna nie jest lekarzem i diognozować Cie na odległość nie może. Poza tym każda z nas jest inna, u jednej taki śluz to norma a u drugiej nie, zreszta sama piszesz, że sie zaniepokoiłaś czyli wczesniej takiego nie było?
No nic, zastanów się i daj znać co postanowiłaś.
No nic, zastanów się i daj znać co postanowiłaś.
nic, nie biorę, oprócz witamin z kawasem.
Własnie miałam swoje pierwsze żyganko, i w głowie mi sie kręci jak bym miałe zemdleć.
biedactwo
tutaj w irlandii dziewczyny biora tabletki firmy Sona - PregnaPlan Morning Sickness i dzieki temu omijaja je wszelkie poranne mdlosci
ponoc dobrze dziala tez herbata imbirowa i ogolnie imbir
danao84
Hej!
Rozczochrana witaj kochana:-) Miło widzieć Cię również na tym wątku
A ja mam taką duuużą prośbę dla wszystkich zafasolkowanych. Od soboty zaczęliśmy działania. Nie wiem kiedy mam mieć owulację, nie chce mi się liczyć. Wiem tyle, ze w sobotę poszła sobie @. Dajcie więc porcyjkę fluidków na wpadkę

Lamiav chciałabym Ci jakoś pomóc, ale ja się na tym w ogóle nie znać
Rozczochrana witaj kochana:-) Miło widzieć Cię również na tym wątku
A ja mam taką duuużą prośbę dla wszystkich zafasolkowanych. Od soboty zaczęliśmy działania. Nie wiem kiedy mam mieć owulację, nie chce mi się liczyć. Wiem tyle, ze w sobotę poszła sobie @. Dajcie więc porcyjkę fluidków na wpadkę

Lamiav chciałabym Ci jakoś pomóc, ale ja się na tym w ogóle nie znać

reklama
nalaa
Czesc dziewczyny
od jakiegos czasu czytam już Wasze forum, dzisiaj postanowilam dolaczyc. Staramy się juz z mezem o dziecko od 4 cykli i ciagle nic...choc to dopiero 4 cykle to zawsze boli, rozczarowanie, ze znowu nic
no ale trzeba sie brac do roboty
nowy miesiac nowe nadzieje
Podziel się: