ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Witaj lili. Przede wszystkim dużo cierpliwości i dobrych myśli bez zbędnego nakręcania się ;-) na pewno szybciutko zobaczysz II kreseczki na teście a z nami na pewno będzie Ci raźniej :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam się z Wami kochane
Właśnie chwilę temu wróciłam ze szpitalaod razu na internet i bb
Na komórce źle Was było czytać ;/ więc nie nadrobiłam nic.
Jak się okazało, moje dolegliwości i bóle spowodowane były ułożeniem Malutkiej przez jakiś czas zanim dopadły mnie boleści. Niunia uciskała mi na prawy moczowód i nerkę, co spowodowało zastoje moczu, a potem obrzęk, całe szczęście nie bardzo głębokipo 4 dobach doprowadzili mnie do stanu powiedzmy normalności, ale mam kontynuować leczenie w domu i jak to położna dobitnie powiedziała- OSZCZĘDZAĆ SIĘ. Najbardziej nieprzyjemny był zastrzyk domięśniowy na start w zabiegowym, a potem leczenie doustnie, czyli tabletkami. Moja Mała rozwija się dobrze i dokazuje coraz wyraźniej
W tym momencie dzidzia wg usg ma skończone 25tyg, ale ogólnie mam się trzymać na razie terminu z OM.
super ze wszystko dobrze i rosnie i mamy nastepnego chlopaka ;-) brzuszek sliczny spodnie sliczne a co z gaciami ???"Jestem już po połówkowym... a więc maluszek (potwierdzona płeć męska) rozwija się niemal idealnie, wszystko prawidłowe, żadnych niedomówień czy jakiejś niepewności... niestety pani doktor powiedziała, że jak się nastawi na film z USG to maluch nie chce współpracować i tak też byłoOliwier jak na złość pokazał wszystko oprócz tyłu główki więc pani doktor kazała nma się pół godzinki przespacerować i mnie zaleciła wypić coś z bombelkami, dało to tylko tyle, że udało się zmierzyć jego główkę od tyłu ale filmu niestety nie nagrała :-( mam troszkę zdjęć to te najważniejsze wrzucę wam później bo teraz muszę troszkę ogarnąć mieszkanie.
Dagne dobrze, że jesteście już w domu i, że z malutką wszystko OK. Teraz przynajmniej wiesz o co chodziło i masz o połowę mniej stresu - a tak nie chciałaś jechać do tego szpitala
GRATULUJE 100 dniówki ;-)Właśnie, Magdalena, jakie prawie idealnie?
Martocha, generalnie badania robi się po kilku nieudanych próbach, albo jak np podejrzewasz, że masz za krótką fazę lutealną, czyli tam poniżej 10 dni od owulki masz okres. A tak, spokojnieJa nic nie robiłam i tadam
Ja mam dziś 100 dniówkę...... AAAAAAAAAAaaaa....
Witam dziewczynkiRobiłam test. Mam w sumie dobrą wiadomość
...
DOŁĄCZYŁAM WŁAŚNIE DO GRUPY ZAFASOLKOWANYCH !!!
Tester Afrodyta i wiesiołek się sprawdziłyJutro idę do gina potwierdzić
![]()
No to widzisz, dobrze, że wszystko skończyło się dobrze i jesteś już w domu. Ale teraz siedź jak Bozia przykazała na wyrze i dupy nie ruszaj, no chyba że do wucetu
Przyszła paczuszka ubranek i Atan się ucieszy będę miała dla niej dwa bodziaki z żabkami
Jeszcze ugadałam się z listonoszką, by jak mogła paczki do nas brała, bo ani ja ani teściu ani tym bardziej Pablo nie możemy podejść na pocztę po odbiór paczek. A listonoszka obiecała, że jak coś będzie mieć te paczki dla nas jak będą, bo ona i tak jeździ samochodem :-)
witajcie :-)jestem tutaj nowa
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test![]()
neciuszka było wcześniej mówić, na jaki serial idziesznie obejrzałam <beczy>