Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już nie cały czs, ale ma takie napady, zwłaszcza jak się za dużo na pracuję, lub na chodzę. Bola mnie cały czas (.)(.). I wieczorem czasem uźgnie mnie jajnik. Mięśnie brzucha mnie nie bolą, ale wszystko przede mną :-) ty jesteś w ciąży 2 tygodnie starszej, a to chyba spora różnica przynajmniej na początku (tak mi się wydaje)zafasolkuję: a czy boli cię tak brzuch jak na okres?? bo mnie tak czasami pobolewa i jeszcze tak jakby bolały mnie mięśnie brzucha po ćwioczeniach, tez tak masz?
witajcie :-)jestem tutaj nowa
ja również zaczęłam starania w tym cyklu i dołączam do Was
pozdrawiam wszystkie serdecznie i trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie
ja jestem teraz w 23 dniu cyklu i szczerze mówiąc to nie czuje nic, co by miało zwiastować zafasolkowanie.nie znam za bardzo swojego organizmu , przez 10 lat brałam pigułki i nawet nie wiem zbytnio jakie mam cykle. także czekam na @...a jak nie nadejdzie to wtedy dopiero zrobię test![]()
Witam wszystkie oczekujące kobietki
Przyszedł czas, że i ja do Was dołączyłam. U mnie to zupełny początek, zarazem jestem szczęśliwa, że postanowiliśmy starać się o potomstwo a z drugiej strony przerażona jak to będzie. Dokładnie 01.09 dostałam okres (łatwo będzie liczyć) to zaledwie 3 dzień od odstawienia tabletek. Teraz uczę się obserwowania siebie, zobaczymy jak to będzie. Dziś kiepsko się czułam, tabletki brałam przez 5 lat, więc to pewnie efekty odstawienia;/
Pozdrawiam
Wczoraj to był jakiś koszmar o 21 słaniałam się po ścianach ze zmęczenia, jak siadłam w fotelu to zasnęłam jak zabita.Zafasolkuję normalne! Ja też nie mam brzuszka a czuję się ociężała i szybko się meczę. Organizm kobiety noszącej dziecko wykonuję ogromną prace! Hormony szaleją, macica się rozciąga... nic dziwnego że czujesz się zmęczona bardziej niż zwykle.