reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz!! Teraz to jedynie mogę liczyć na Wasze towarzystwo, szkoda, że tylko wirtualnie ale lepsze to niż w ogóle... Wykorzystałam Was, troszkę mi lepiej więc idę poczytać książkę :-). Dobranoc!!

reklama
Hehe to może być między innymi jakieś urozmaicenie związku, taki powrót do przeszłości :-p
Idź, już idź bo mam już smaka na tą tarte :-) tylko żeby nie było, że Cię wyganiam

Fionka w sukience dużo większy brzusio się wydaje niż w kostiumie. W każdym bądź razie uroczy :-) za niedługo nie będziemy mieściły się w kadrze :-D

w sukience to swierze zdjecie z przed kilku dni a w stroju to zdjecie z lipca...Nawet przytyłam juz 6 kilo

spadam zaraz na bobosex dzis mam 16dc sama juz nie wiem czy owu była czy nie ale szyjka jeszcze otwarta narazie tylko to badam zrezygnowałam z temp i testów i bardzo sie ciesze bynajmniej korzystamy w pełni z przyjemnosci bardziej na luzie dez stresu dobranoc wszystkim laseczka ktore maja płodne powodzenia owocnych staranek

Zizi bo ja z tego szczęścia to gapa jestem.

tylko mnie dalej ta beta niepokoi bo doczytałam na tej kartce i pisze tak, że jakaś tam norma dla któregoś tam tygodnia o dpierwszego dnia ostatniej @ a obok tego pisze, że norma dla orientacyjnie poczętej ciąży. I mnie ta beta wychodzi 12800 przy tej pierwszej opcji czyli od @ na 5 no a od poczęcia na jakiś 3. Dziwne to wszystko. W poniedziałek gina zapytam

Kochana... jakby była za niska to mogłabyś się martwić... za wysoka może jedynie oznaczać ciąże mnogą a nie nieprawidłową :-D Tylko się cieszyć moja droga!!

A ja muszę się komuś wypłakać a, że jesteście najbardziej "pod ręką" to padło na Was... :-(
Ostatnio tak źle się układa między mną a moim mężem. Niby wszystko fajnie, pięknie bo dzidziuś cudny i zdrowy i te wszystkie rzeczy ale chodzi o to, że jego to w ogóle nie rusza... przez ostatni tydzień jak wracał z pracy po popołudniowej zmianie podawałam mu obiad i pokazywałam mu wszystko co kupiłam, co udało mi się załatwić, znaleźć na co on odpowiadał tylko: "no fajnie", brał laptopa to ręki i w ogóle na mnie nie zwracał uwagi. W końcu kładłam się spać a on dużo, dużo później. Boli mnie to strasznie, że nie pomaga mi w niczym bo twierdzi, że skoro siedzę w domu to normalne, ze wszystko robię. Nie ważne, że jestem w ciąży, bo teraz nie muszę chodzić do pracy więc i tak mam już mniej obowiązków... mój teść bardziej się martwi i o mnie troszczy niż on. Do brzucha niby coś tam powie, pocałuje ale jak mówię żeby popatrzył jak kopie to: "po co, na mnie to nie robi wrażenia bo widziałem już mocniejsze kopnięcia u mojej mamy" (bo ma brata 5 letniego). Teraz poszedł sobie do taty oglądać walkę a ja jak zwykle sama... :-( chce mi się płakać i nawet nie mam z kim o tym pogadać :-(

Magdalenko moja... u mnie jest podobnie... a zwłaszcza na początku byłam wręcz załamana... Ale zauważyłam, że on ma swoje naloty, raz w ogóle dzieciątko ma w dupie.... a raz podchodzi do brzuszka, tuli się... coraz częściej nazywa siebie tatą.
Co do sprzątania to normalnie jakbym czytała opis swojego małża... "ty siedzisz w domu to ty wszystko robisz... ja pracuję..." Na początku się wkurzałam, teraz? Teraz czekam aż on wróci i mu mówie "Kochanie wynieś śmieci" "Kochanie wstaw pranie a ja odgrzeje ci obiad" nie proszę a mówię czego oczekuje. Pomaga!! Uszy do góry! Zobaczysz ze minie mu takie podejście.

Fiona
piękny brzuszek!

Ale mały zasuwa!! Normalnie kopie jak oszalały!! Na razie to jest przyjemne! ale jak sobie pomyślę że taką serię dostane jak on będzie większy to aż mi słabo... w ciągu paru minuty naliczyłam 10 kopniaków!! i to jakich!! :szok: Szaleniec mój mały!

reklama
fajnie ze cie tak kopie czesto fifka ;-) moja dzidzia to tylko smyra mnie co jakis czas mysle ze sie wtedy obraca albo przeciaga ale reaguje jak jem monte :szok:

Do góry