Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mniammmmm wiem wiem ze do rodzicow ;-) zazdrowszcze im ;-) a moze na pw wyslesz mi przepis i sama sobie taka tarte zrobie blache mam i jabłuszka ;-)
a brzuszek i tarta smakowicie wyglada ;-)
a teraz znikam spac bo zasypiam dobranoc :*

hahaha
Powiem Ci że wcale bym się nie zmartwiła jakby było dwie sztuki. Zresztą mnie lekarz juz dawno mówił, że u mnie jest spore prawdopodobieństwo ciąży mnogiej bo przeszłam kuracje hormonalne i od swojej strony w bliskiej rodzinie miałam dwie pary bliźniąt. 
fajnie ze cie tak kopie czesto fifka ;-) moja dzidzia to tylko smyra mnie co jakis czas mysle ze sie wtedy obraca albo przeciaga ale reaguje jak jem monte![]()
Dzień dobry :-) nadrobiłam :-))
Dziurka wielkie gratulacje :-) mam nadzieję,że będziesz pierwszą podwójną mamą na wątku :-) to za to oczekiwanie
Ja kolejny dzień nie wyspana :-) wczoraj 13 h w pociągu spędziłam, i stwierdzam,że Toruń piękne miasto![]()
popołudniu pokaże Wam swoje dwie kreski na teście ciążowymhahaha