reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A mnie małż ściągnął na walkę do teścia i mój synek też chyba się wczuł w to kibicowanie bo boksował chyba lepiej niż Adamek na ringu :-D

Magda w skrócie to Dziurka pochwaliła nam się dzisiaj piękną, wysoką betą i kto wie czy nie dowiemy się za niedługo, że dostało jej się podwójne szczęście... :-)

Ok tarta wsadzona do piekarnika, tak wygląda przed pieczeniem Zobacz załącznik 389568
Później jak wyciągnę też cyknę fotę jak się upiecze :-). Nie powiem to mój debiut piekarniczy, nigdy za tarty się nie brałam, inne ciasta tak a to moje pierwsze.
Jeszcze 10 minut przed posypię czekoladą i będzie git, a potem pod prysznic :-D

Mały wierzgoli strasznie, nie dał mi nawet spokojnie jabłek obrać, masakra. Tatusiek padł jakieś pół godziny temu jak dziecko i szczęśliwy śpi, tylko mamusia harcuje :-D

a ja szczesliwqa glowa przestala bolec dzieki mezulkowi :-) i stolowi tesciow niema to kuchnia uzyta:-p:zawstydzona/y:

ael sliczna tarta az mam na nia ochote ;-)

No właśnie, tarta jest taka cudna, że aż żal zjeść. Wygląda jak fotka z książki kucharskiej. Dobra Ael już się przyznaj, że skopiowałaś foto z jakiegoś przepisu... :-p
Uciekam spać bo dzisiaj obudziłam się o 4 rano i tyle było z mojego spania. Dobranoc!! Kolorowych

No właśnie, tarta jest taka cudna, że aż żal zjeść. Wygląda jak fotka z książki kucharskiej. Dobra Ael już się przyznaj, że skopiowałaś foto z jakiegoś przepisu... :-p
Uciekam spać bo dzisiaj obudziłam się o 4 rano i tyle było z mojego spania. Dobranoc!! Kolorowych

Jak wyciągnę upieczoną to mam sobie zrobić ślit focie z tartą :p??

brzuch kolo tarty ?? czy glowka ?? niewiem co wymyslisz czy to bedzie dzisiaj czy mam rano wejsc ??bo powoli ide spac ;-)

reklama
Do góry