reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A mnie małż ściągnął na walkę do teścia i mój synek też chyba się wczuł w to kibicowanie bo boksował chyba lepiej niż Adamek na ringu 
Magda w skrócie to Dziurka pochwaliła nam się dzisiaj piękną, wysoką betą i kto wie czy nie dowiemy się za niedługo, że dostało jej się podwójne szczęście... :-)

Magda w skrócie to Dziurka pochwaliła nam się dzisiaj piękną, wysoką betą i kto wie czy nie dowiemy się za niedługo, że dostało jej się podwójne szczęście... :-)
Ok tarta wsadzona do piekarnika, tak wygląda przed pieczeniem Zobacz załącznik 389568
Później jak wyciągnę też cyknę fotę jak się upiecze :-). Nie powiem to mój debiut piekarniczy, nigdy za tarty się nie brałam, inne ciasta tak a to moje pierwsze.
Jeszcze 10 minut przed posypię czekoladą i będzie git, a potem pod prysznic
Mały wierzgoli strasznie, nie dał mi nawet spokojnie jabłek obrać, masakra. Tatusiek padł jakieś pół godziny temu jak dziecko i szczęśliwy śpi, tylko mamusia harcuje
Później jak wyciągnę też cyknę fotę jak się upiecze :-). Nie powiem to mój debiut piekarniczy, nigdy za tarty się nie brałam, inne ciasta tak a to moje pierwsze.
Jeszcze 10 minut przed posypię czekoladą i będzie git, a potem pod prysznic

Mały wierzgoli strasznie, nie dał mi nawet spokojnie jabłek obrać, masakra. Tatusiek padł jakieś pół godziny temu jak dziecko i szczęśliwy śpi, tylko mamusia harcuje

ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No właśnie, tarta jest taka cudna, że aż żal zjeść. Wygląda jak fotka z książki kucharskiej. Dobra Ael już się przyznaj, że skopiowałaś foto z jakiegoś przepisu... 
Uciekam spać bo dzisiaj obudziłam się o 4 rano i tyle było z mojego spania. Dobranoc!! Kolorowych

Uciekam spać bo dzisiaj obudziłam się o 4 rano i tyle było z mojego spania. Dobranoc!! Kolorowych
No właśnie, tarta jest taka cudna, że aż żal zjeść. Wygląda jak fotka z książki kucharskiej. Dobra Ael już się przyznaj, że skopiowałaś foto z jakiegoś przepisu...
Jak wyciągnę upieczoną to mam sobie zrobić ślit focie z tartą
zrob zdjecie z tarta ;-)
Zrobię, ale inne takie co będziecie wiedzieć, że to moja tarta a nie książkowa
reklama
brzuch kolo tarty ?? czy glowka ?? niewiem co wymyslisz czy to bedzie dzisiaj czy mam rano wejsc ??bo powoli ide spac ;-)
No zaraz wyciągam
Podziel się: