• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja nienawidzę ryb :-) jedynie co to wyjątek to śledzie po kaszubsku i filety z makreli w sosie pomidorowym :-)
Atan Ty szczęściaro i nawet się nie podzieliłaś :-p a ja jem tościki :tak:;-)

ZJADLAM FRYTKI male bo zestaw dla dziecka z smerfem ;-) do tegpo 3 nugetsy 4 maz zjadl soczek szejk czekoladowy zawsze truskawke milam ale w ciazy wszystko czekoladowe mi smakuje odziwo jak nigdy i zostala mi kanapka filet o fish a mowie nie podziele sie bo wam ryby nie smakuja ;-P

a ktos mowil ze ma kopytka ja wczoraj kopytka zjadlam ;-)

A ja dziś zrobiłam mężowi na kolację, a mój jutrzejszy obiadek, ryż z sosikiem z kurczaka, papryki, pomidorków i jabłuszka, pychotka :) I jeszcze dostał na deserek gruszkę i winogronka :)

A ja Wam powiem, że nie jem prawie wcale. Dziś tego kotleta, rano serek homogenizowany zmordowałam i tyle. A teraz herbatę z cytryną. Jakos nie mam apetytu.
A jeśli chodzi o mc donald'sa to mam obok domu i jak się tak nawącham i w ogóle to mnie odrzuca

reklama
no ja mam 10 minut do maca pieszo ;-) i jedyne co ostatnio moge zjesc to maca lub kopytka lub pierogi ruskie i jogurty reszta bleeeee a chleb moze nie istniec nieda sie go jesc...

buuuuuu nastepnego roztempa mam wry to smarowanie nie pomaga ani oliwka ani kremy ziajka ani probki co mialam kremu mustela co z 200zl kosztuje wry...no to piekna po ciazy nie bede...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry