• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja mam maść na bazie Mocznika - super działa ale jest tam też aspiryna... i niby to mała powierzchnia skóry i można... ale gin mówiła żeby nie wyszykować... oliwką smarowałam ale guzik daje... wszelkie maści nwilżające też są słabe... najlepiej działa stare dobre Nivea smarowane na grubo (na biało twarz) albo szminka Nivea intensywne nawilżenie.

Tak to wygląda...
Zobacz załącznik 390783Zobacz załącznik 390784

Jak byłam w aptece pokazałam to i prosiłam o cokolwiek pomocnego w tych sprawach to stwierdziły ze na twarz mało rzeczy jest dozwolonych a w ciąży to już w ogóle... wszyscy lekarze mi mówią - nawilżać i przetrwać ciąże...

Ja cieee! Widzę Cię od środka :-D
A tak na poważnie, spróbuj z parafiną podziałaś, zrobić ją na ciepło i okłady, albo wymieszać nawet ze zwykłą niveą i na twarz. Parafina w końcu też świetnie nawilża i zmiękcza skórę.

reklama
Fifka, może i Ael ma rację, przecież ileż to kremów jest na bazie parafiny. A stosowałaś kiedyś kąpiel parafinową na dłonie? W każdym bądź razie efektem są gładziusieńkie łąpki jak nie wiem. Normalnie cut, miut i ożeski

Bede dzisiaj w sklepie tu kupię! Najważniejsze to to nawilżać, bo jak jest to "mokre" to lepiej wygląda i nie boli.

Dziękuje kochane za wsparcie i możliwość wyżalenia się! Ide teraz jeść bo dziecko moje zagłodzę...

Ja tez pomalutku uciekam. mam spotkanie w ośrodku i aż się boję bo muszę powiedzieć o Maleństwach. Niby jedna pani już wie ale toz t trzeba do szefa uderzyć, znaczy się szefowej ale jeden dziad.
A najbardziej wkurza mnie to, że zostałam z tym sama.

Bede dzisiaj w sklepie tu kupię! Najważniejsze to to nawilżać, bo jak jest to "mokre" to lepiej wygląda i nie boli.

Dziękuje kochane za wsparcie i możliwość wyżalenia się! Ide teraz jeść bo dziecko moje zagłodzę...

Spróbuj spróbuj tej parafiny. Znalazłam coś takiego :"Zabieg parafiną wzbogaconą w witaminę E , do każdego rodzaju skóry. Może być połączony z nałożeniem maski kosmetycznej w celu lepszej penetracji składników aktywnych zawartych w maseczkach. Niska temperatura topnienia parafiny jest odpowiednia nawet dla wrażliwej skóry. Wydzielane ciepło stymuluje krążenie krwi, zwiększa stopień nawilżenia naskórka i przyspiesza regenerację komórek. Skóra po zabiegu staje się jedwabista i gładka. Ekstrakty z miodu i mleka odżywiają skórę. Delikatny zapach uspokoji klientkę podczas zabiegu."

A ja idę spać, bo dziecko się domaga XD, a już przysypiałam gdy paczka przysła, heh...Nic dziś tylko otwieram ludziom do mnie drzwi domofonem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry