rastafarianka
25 latek ;)
Sil i Fifka Kochane bardzo dziekuje :* :* .. ja ciągle mysę o waszych słodkich bobaskach wirgających w brzuszkach :*
a jak to było z dziurka?
a jak to było z dziurka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael, no to masz wyprawkęcoś Ci brakuje?
Ael: dzieki za wyjaśnienie. Ty farciaro, mozesz juz sklep z ciuszkami dla dzieci otwierać. Ja wstą;piłam do sklepu pooglĄDAĆ ,WÓZKI Łóżeczka, pościel, ale nic jeszcze nie kupuję. Nie mogę się doczekas juz czasu kupowania :-)
Fifka: mówiłam mojemu ginowi o moim problemie swędzącej skóry, i nie kazal mi nic stosować, tylko myć się mydłem dla dzieci i podmywać Lactacydem tyle ze ja od lat go używam, muszę się przemęczyć . Kochana jak już urodzisz to wypróbuj maść Lacoid, bo mi ona pomagała, tyle ze ja zawsze jak już nie miałam swędzenia to przestawałm używać, a to trzeba było smarować jeszcze. szkoda ze w ciązy jej nie można, Smarowałam się jeszcze maścią szałwiową ale nie wiem czy w ciąży mozna, a zapomniałm o nią zapytać
No nic kobitki zmykam na ta rozprawe i na autobus i jade ehhh...