• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka, ja też nie mam praski, jak ci się chce i masz takie sitko z małymi oczkami i wałek do ucierania ciasta to możesz to przez sitko przetrzec, ale ciepłe bo wtedy lepiej idzie- ja tak robie do pierogóe, a jak ci sie nie chce to mysle ze utłuczone tez mogą byc

ma_gdalena: wiesz c oja nie wiem, ale czy ta zupa była tak gorąca ze poparzyła ci skórę, to znaczy masz teraz czerwoną, opuch ięta, bąble ci się robią???

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wątróbkę to uwielbiam szczególnie z kiszoną kapuchą :-)

Szczerze mówiąc nie wiem jakie wyjdą mi te kopytka bo całkiem sama to będę pierwszy raz robić a zbierałam się do nich z takim rozpędem że szok. Tylko ja nie mam praski do ziemniaków i zastanawiam się czy wystarczy jak je dobrze utłukę.

wystarczy:tak: ja wczoraj zrobiłam a dzisiaj już ich nie ma:szok::-D

ma-gda: może zadzwon do swojego gina,albo do jakiejs przychodni powinni ci powiedziec czy to ma wpływ na dziecko czy nie. Bo mi wydaje się ze niby skóra gruba ale nigdy nie wiadomo , a tak byłabyś spokojniejsza, na pewno udzielą ci odpowiedzi

jak cios sie dowiesz to daj znać , czy wszystko dobrze, oki?

Ostatnia edycja:
Mój telefon ma wyczucie czasu jak cholera. Dopiero co z Magdaleną przestałam rozmawiać a on mi oznajmia, że chamsko się rozładował!
Madzia poinstruowana, jak coś będzie dawać znać, ale najlepiej jakbym jej już na forum nie widziała tylko w drodze do lekarza

ael: no własnie bo nigdy nie wiadomo czy cos sie bedzie działo, lepiej dmuchać na zimne, a jak oona sie czuje, pewnie mocno zdenerwowana?

Oj no bardzo zdenerwowany miała głos, ale jakoś udało się uspokoić. Jak się dodzwoni do gina to mam nadzieję, że wtedy dobrze się uspokoi wiedząc co i jak. Ale mam nadzieję, że do lekarza/przychodni pojedzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry