• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka a choćby wyganiały to pffff..... Ja to w ogóle fruwam po forum od paru dni.

Lilly oj biedna Ty. Mam nadzieję, że chociaż gorączki nie masz

W ogóle to ja Wam opowiem co dziś załatwiłam, się pochwalę znaczy. Ale wieczorkiem bo tera umieram tak się nażarłam jak sałatkę robiłam.

reklama
Czekam aż mi się ziemniaczki stłuczone oziębią :-D zobaczymy co to spod tych moich rąk wyjdzie.

A ja dylemata mam, dostałam zaproszenie od mojej kobitki z Avonu na szkolenie kosmetyczne tylko sporo już wydaliśmy niby samo szkolenie tylko 35 zł ale można kupić potem 3 zestawy kosmetyków za 80 zł i tak dylemata mam.

Aaa Lilly długo by trzeba by pisać ale tak w wielgachnym skrócie to ośrodek miał pewne obawy co do pogodzenia bycia rodzicem zastępczym i takim normalnym ale...przeszło. No i w ogóle będę brała naszego chłopca chyba na weekendy do siebie i jakos to się zaczyna w całość układać.
No i te tapety przyszły co chciałam i teraz tylko musze jakiegos sąsiada nająć żeby mi je przykleił, mebelki się wstawi no i można mieszkać.

neciuszka co do avonu to ja nie mam porównania czy coś bo np. mnie ich kosmetyki w ogóle nie podchodzą.
Ja to wolę taki ciemniejszy szafir.I właśnie chyba zamówię rtakie cuś u Ciebie.

Lillly ale jakby coś gorzej to lekarz i pewnie coś mocniejszego

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry