• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny :*
Kurcze.. dawno mnie tu nie było bo mam mega zakręcony czas m.in szukam pracy itd..
Co tam u Was słychać? Mam nadzieje że wszystko ok :)
A ja mam problem i nie wiem co mam myśleć ...
Jestem w 24 dc, biorę luteinę do jutra wiec miesiączka przypada mi na czwartek-piątek w przyszłym tygodniu. Dzisiaj dostałam plamienia brązowo-krwawego co NIGDY mi się nie zdarza. Panika z mężem na całego że znowu mi się rozregulowało wszystko. Potem jednak weszlam na internet i przeczytałam o plamieniu/krwawieniu implantacyjnym i szok (?) :O to mogę być w ciąży, udało się?!
Luteinę biorę przez 10 dni w cyklu więc żadne plamienie nie ma prawa się pojawić, dopiero po zaprzestaniu brania, do 5 dni powinna przyjść @ - wg lekarza.
Dziewczyny co sądzicie? Miała któraś to plamienie?
I przede wszystkim mogę już zrobić test?
buziole :*

reklama
soglam u mnie dobrze mam siniaczki plecy dokuczaja i stawy w nogach ;-) ale daje rade ;-) nie tyje wiec sie ciesze czekam do mych urodzinek w pazdzierniku bo przed nimi mam połówkowe i dowiem sie mam nadzieje płci ;-)

Kurde widzisz Ael...jakbys wczeniej napisała to nie ma problemu...bo jestesmy we wrocku ale na weekend wyjezdzamy a wtedy najsensowniej pomóc, w tygodniu niestety kicha bo do 17-18 w pracy i zanim dojechac do ciebie to tez dupa blada...:/

Atanku no to super że w miare dobrze się czujesz i za chwile połokowe...ale ten czas leci...eh...:/

Ostatnia edycja:
soglam u mnie dobrze mam siniaczki plecy dokuczaja i stawy w nogach ;-) ale daje rade ;-) nie tyje wiec sie ciesze czekam do mych urodzinek w pazdzierniku bo przed nimi mam połówkowe i dowiem sie mam nadzieje płci ;-)

A idziesz do lekarza po skierowanie na badania???

Cześć dziewczyny :*
Kurcze.. dawno mnie tu nie było bo mam mega zakręcony czas m.in szukam pracy itd..
Co tam u Was słychać? Mam nadzieje że wszystko ok :)
A ja mam problem i nie wiem co mam myśleć ...
Jestem w 24 dc, biorę luteinę do jutra wiec miesiączka przypada mi na czwartek-piątek w przyszłym tygodniu. Dzisiaj dostałam plamienia brązowo-krwawego co NIGDY mi się nie zdarza. Panika z mężem na całego że znowu mi się rozregulowało wszystko. Potem jednak weszlam na internet i przeczytałam o plamieniu/krwawieniu implantacyjnym i szok (?) :O to mogę być w ciąży, udało się?!
Luteinę biorę przez 10 dni w cyklu więc żadne plamienie nie ma prawa się pojawić, dopiero po zaprzestaniu brania, do 5 dni powinna przyjść @ - wg lekarza.
Dziewczyny co sądzicie? Miała któraś to plamienie?
I przede wszystkim mogę już zrobić test?
buziole :*

No witam dawno nie widzianą :-)
Wiesz, jak masz dostać aż w przyszłym tygodniu dopiero @ to bardzo możliwe, że teraz mogło to być plamienie implantacyjne. Ale wyluzuj, bierz to na chłodno. Poczekaj do terminu @.

No pisz na priva kochana bo się doczekac nie mogę:)
A u mnie jakos leci powolutko i coraz lepiej:)
Praca w końcu w miarę okiełznana chociaż to nie lada wyzwanie...szczególnie organizacyjne,bo musze wszystko od nowa poukładac i tak naprawde zbudowac solidną strategie i strukturę organizacyjną firmy.
Po pierwszym miesiącu dostałam nawet premię od szefa co mnie mile zaskoczyło i podwyższyło moja samoocenę jak również chęc do pracy.
Wiec w miarę pozytywnie.
Czekam teraz na wyregulowanie wszystkich ekscesów po poronieniu i zobaczymy co dalej.Nic nie planuje i nie zakładam bo nie chce się rozczarowac wiec jako tako na razie staran nie zakładamy...może samo przyjdzie niespodziewanie:):)

I to jest super podejście!! Brawo kochana!! Oby tak dalej a ja trzymam mocno za Ciebie kciuki kochana!

Witamy ;)
Jeeeju tylko pozazdrościć tych seksów! Mój chłopina jest tak zestresowany że nawet po przeczytaniu kilku artykułów na temat " sex w ciąży " boi się i już! śmieję się że niunio czuje tylko kołysanie. Czasem da się skusić ...zdecydowanie za rzadko ;) Damy radę,odbijemy sobie później :)

hahaha no proszę. Jeszcze ją przegonisz!
Mi teściowa przepowiada że urodzę między świętami a Nowym Rokiem bo to nasze szczęście takie szybciutkie;) Mam nadzieję że nie wykracze hihi

Ty... zamien sie... u mnie odwrotnie... mój chodzi mega napalony a ja jakaś strasznie niechętna...

Haha a niech maluszek poczeka lepiej do stycznia!
laugh.gif

No witam dawno nie widzianą :-)
Wiesz, jak masz dostać aż w przyszłym tygodniu dopiero @ to bardzo możliwe, że teraz mogło to być plamienie implantacyjne. Ale wyluzuj, bierz to na chłodno. Poczekaj do terminu @.

Mimo wszystko bardzo trudno sie wyluzować ;) jak się bardzo chce.. No ale zobaczymy, trzeba czekać 2-3 dni buuuu będą najdłuższe dni :)

ide jutro do endokrynologa wreszcie z ta moja tarczyca termin bylk dlugii ale juz lece w koncu a we wtorek chce rano zalatwic interniste i mam potem polozna9.20 i na 9.40 ginka

Sog to ja tak luźno pisałam. No może małą nadzieję miałam :-P

Atan idź idź kobito, bo to wiesz nienormalne jak się tak łatwo tworzą siniaki.

Natkusia kobito zajmij sobie głowę czymś na te kilkanaście dni, no i nie myśleć mi! :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry