• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jestem, żyję, nie rodzę (Dziuraa!) a gdybym już rodziła to chyba byście już dawno o tym wiedziały :-P
Godzinę temu mały kryzysik, bo bardzo stwardniał mi brzuch i ponad pół godziny leżałam na boku. Mały w ogóle dziś rozbudzony wyjątkowo, ruchliwy bardzo aż częściej boli.
Teraz się załamuje bo Pablo rozbraja z pokoju małego wszystkie tapety i ja już mam białą gorączkę w oczach. Nie mamy żadnego znajomego co by miał czas i szybko nam to opackał, wymył mydłem malarskim, nałożył impregnat, pomalował i potem pomógł wykładzinę położyć i wykroić.... A Paweł nawet nie chce słyszeć i wzięciu jeszcze wolnego od środy do soboty by móc to w jeden weekend zrobić, przynajmniej byłabym spokojna, gdybyśmy wcześniej skończyli, bo farba by wywietrzała wystarczająco dużo wcześniej.
Z innego forum z wątku październikowego mamy już pierwsze urodzone dzieciątko :-) wcześniaczek, ale małej bardzo się spieszyło na świat, koleżanka w 37 tygodniu urodziła, 54 cm i prawie 2,9 kg to jak na wcześniej urodzone dziecko i tak duża waga :-D
Normalnie taka zazdrość mnie wzięła, że sama już bym chciała urodzić :-)

reklama
Ael no co no! Bo Cie nie ma i ja się tak martwie o Ciebie. A kto to wie czy Ty jak rodziś zaczniesz to będziesz myslała o tym, żeby pisać do nas, że to już.
oooo, to jakby donosiła dzieciaczka to penie jeszcze cięższy by był
Iwasku ech...ja nawet do małża się nie przytulę bo go nie ma to Ty tam kochana doceniaj chociaż to, że jest obok

Oj Dziura jakby nawet wody mi odeszły ale nie miałabym skurczów planowanych na poród to spokojnie wlazłabym jeszcze w domu na forum, napisała "Halo dziewczynki, wody mi odeszły więc sobie idę do szpitala, kciuki trzymajcie" :-P
A jeśli nawet jechałabym na sygnale do szpitala to bym zestresowała Pabla to by sam napisał do którejś z mojego telefonu smsa, albo ja między skurczami próbowałabym w pół godziny sklecić smsa, do jednej z was. Ale wy panikary :-P

soglam kochana moja !! tesknilam za toba :-*
ciesze sie ze w pracy sie uklada a po cichutku daje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~aby fasoleczka zawitala niespodziewanie u ciebie :-*
a mi sie nic niechce juz u siebie jestem wlasnie zjadlam koncowke bagietki z zoltym serem i kielbasa niby ostra ale dla mnie w ciazy nic niejest ostre ;-) i na to majonezik majonez mi w ciazy wchodzi ze hej ;-)

Soglam kochana przyjedziesz do mnie i pomożesz w remoncie, bo chyba kogoś zabije....

Iwasku ja ostatnio do BigChild pisałam ona w 39 tygodniu i mówi, że małemu się kompletnie nie spieszy.

Ostatnia edycja:
hahaha no proszę. Jeszcze ją przegonisz!
Mi teściowa przepowiada że urodzę między świętami a Nowym Rokiem bo to nasze szczęście takie szybciutkie;) Mam nadzieję że nie wykracze hihi

Spoko Ael jak trzeba to przyjade i pomogę tylko ja jestem dobra w tapetowaniu kładzeniu paneli wiec nie wiem czy sobie poradze:):)
Atanku witaj kochana,mam nadzieje ze dobrze znosisz ciąże i wszystko u Ciebie dobrze:):) mam nadzieje ze fluidki nie bedą musiały długo leżakowac i od razu zaowocują zebym mogła pochwalic się jeszcze w tym roku fasoleczką.
Mam nadzieje kochane brzuchatki,że czujecie się dobrze:)
Mysle o was choc rzadko pisze bo jakos nie umiem się odnalezc ostatnio na forum i starac się tez nie bede ale jak samo zaowocuje to się pochwale.

reklama
Soglam ale ja serio pytam. Jesteśmy sami we dwójkę, Paweł chce jeszcze jutro robić, bo jutro wolne ma a potem czekamy do soboty do popołudnia, bo pracuje do 13, więc po 14 będzie w domu, więc zjeść odpocząć o 15-16 do roboty. Nie mamy nawet kogo poprosić o pomoc, u mnie rodzinka też nie, bo wymieniali okna i tam 100 metrowe mieszkanie całe do malowania. Koledzy u nas nikt, teść też nie bo przecież jest niepełnosprawny, a poza tym zabiera się za takie rzeczy od dupy strony.
Nawet jakby pomogła jedna osoba, jeden facet chociaż poprzenosić meble i szybciej ściany pomalować, a potem posiłować się z dywanem to ja bym była w 7mym niebie. Trochę sie wkopaliśmy będąc sami z tym przedsięwzięciem... ://////

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry