• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzisz :) Ja znam kilka. Wogóle u mnie w rodzinie tendencja do zapominania przy zapisywaniu. Moja mama miała być Lilianna Lucyna a jest Lucyna Lilianna, ja miałam mieć na drugie judyta a mam jedno bo tatuś sobie zapomniał :-D

Echhh wy z tą pizzą niedobre :P a ja jutro chyba nie gotuję bo małż rano wyjdzie wróci wieczorem. No chyba że sobie zażyczy

madziulek no to do dzieła, a ty kochana dupka brałaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Magenta uszka do góry! Na pewno będzie wszystko dobrze! :-D Trzymam kcikasy na wizytę!

Neciuszka miałam kiedyś przyjaciółka Anete! Bardzo pozytywna dziewczyna!

Dziurko nie wiem czy powinnam coś brać... Będę za tydzień u gina to się zważę i będziemy z lekarką myśleć co dalej!

Goście już poszli. W końcu spożywam drugi posiłek dzisiejszego dnia... malutki się rozbudza powoli i zaczyna mnie boksować. Jejku jak ja kocham tego bąbelka... Nie chciałabym żeby okazał się dziewczynką... Mimo, ze na początku baardzo chciałam Księżniczkę teraz zakochałam się w myślach o małym królewiczu... J czuję ze w brzuszku mam Konradka i jakoś nie mogę sobie wyobrazić innej opcji...

Sog sto lat kochana! Co u Ciebie w ogóle, jak tam w pracy?Napiszę Ci na pw co i jak było bo tu dziewczynom nie będę kolejny raz zamulała
Neciuszka oo i tez bym nie gotowała. Zreszta ja i tak ostatnio mało gotuje.
Magdalena to poczekaj do jutra a zobaczysz ile będzie do czytania
Fifka ale ja własnie miałam na myśli coś od gina.
Madziulek to do dzieła kochana, nowy cykl...itd

No pisz na priva kochana bo się doczekac nie mogę:)
A u mnie jakos leci powolutko i coraz lepiej:)
Praca w końcu w miarę okiełznana chociaż to nie lada wyzwanie...szczególnie organizacyjne,bo musze wszystko od nowa poukładac i tak naprawde zbudowac solidną strategie i strukturę organizacyjną firmy.
Po pierwszym miesiącu dostałam nawet premię od szefa co mnie mile zaskoczyło i podwyższyło moja samoocenę jak również chęc do pracy.
Wiec w miarę pozytywnie.
Czekam teraz na wyregulowanie wszystkich ekscesów po poronieniu i zobaczymy co dalej.Nic nie planuje i nie zakładam bo nie chce się rozczarowac wiec jako tako na razie staran nie zakładamy...może samo przyjdzie niespodziewanie:):)

Sog na pewno, podstawa jest umiarkowany luz. Ale Ty się kuruj i zajmij pracą a dzieciątko przyjdzie w najmniej odpowiednim i spodziewanym momencie, jak u mnie.

madziulek
będzie dobrze kochana, zobaczysz, że się uda w końcu.

Aga wieczór nawet dobry

Ostatnia edycja:
Ja wolę must be the music :-D czekam aż mąż się wypluska i idę się wyciągnąć na łóżku i przytulić bo w tym tygodniu pracuje od 10 do 22 więc mało się widzieć będziemy.

No więc do jutra kochane kobietki, erotycznych snów albo i realizacji ich :D

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy ;)
Jeeeju tylko pozazdrościć tych seksów! Mój chłopina jest tak zestresowany że nawet po przeczytaniu kilku artykułów na temat " sex w ciąży " boi się i już! śmieję się że niunio czuje tylko kołysanie. Czasem da się skusić ...zdecydowanie za rzadko ;) Damy radę,odbijemy sobie później :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry