• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mój to nie wiem czy spi czy co. U niego jest godzine wcześniej także może śpi jeszcze. A do mnie się nie odzywa i wczoraj tez jakoś tak mnie z deka olał. Niby rozmawiał ale na wszystko odpowiedź była"no". Chyba se focha strzelę

reklama
Dziurka a strzelaj! Ja rano strzeliłam :-D Mamy prawo!

Śniadanko zjedzone...na siłe bo po kilku kęsach byłam już najedzona... teraz leże i zdycham, bo czuję się przejedzona i mi niedobrze... a zjadłam niecałą połowę tego co zwykle... Normalnie żołądek mam jak orzeszek... :-(

Ale już w ostatnich dwóch tygodniach jadłam dość sporo... a teraz znowu apetyt mi opadł... W następny poniedziałek mam połówkowe. Zobaczymy co tam dzieje się z moją wagą...

Zjadłam trochę rosołu ale jakos mi nie smakował a zawsze go tak lubiłam.
Fifka nie wiem, może Ty powinnaś coś na apetyt brać?

Ael rodzisz?
Nie rodzisz.

Atanku jak ty to robisz, że tak długo śpisz?

Ostatnia edycja:
dziurka ja uwielbiam spac ;-) a jak wstaje codziennie o 7 rano i pracuje do 16 zanim dojade to kolo 18 w domku wiec jestem padnieta i nie ide spac ;-) bo bym jeszcze potem w nocy nie spala ;-) ale ja zawsze dluo spac lubilam ja to uwielbiam ;-)

reklama
hej dziewczynki jestem tak na chwile i jakos tak bez humorku jestem:( ale pewnie szybko minie ostatnio newet ani troszke sie ciazowe nie czuje poza zmeczeniem mam nadzieje ze wszystko dobrze sie tam dzieje we wtorek mam wizyte u ginia i juz sie doczekac nie moge:) i modle sie by zobaczyc serduszko i uslyszec ze wszystko jest dobrze:) jutro mam wolne wiec zajrze do was na dluzej:) buziaki dla wszystkich:)

zafasolkuje gratuluje:* ze wszystko dobrze

fifka - sliczny brzuszek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry