• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

co juz mialo byc to bedzie.. .moj na turnieju pokerowym teraz..
Jejciu dziewczyny.. moje kolejne 2 najlepsze przyjaciolki w ciazy..jedna w 5..druga w 4 miesiacu.. Kazda zaszła w przeciągu miesiąca od 'starań'.. Ja dzis troszkę popiłam..to prawda.. ale jakoś sentymentalna się stałam ;/

reklama
Weź skończ głupolu juz . Nie jest źle i cii.

Martocha ja wiem, że to przykre jak wszyscy tylko nie Ty ale widocznie musisz trochę odczekać. Tam na górzetak zadecydowano a my niestety musimy to przyjąć z pokorą.
To było Słowo na Niedzielę, jakby co

co juz mialo byc to bedzie.. .moj na turnieju pokerowym teraz..
Jejciu dziewczyny.. moje kolejne 2 najlepsze przyjaciolki w ciazy..jedna w 5..druga w 4 miesiacu.. Kazda zaszła w przeciągu miesiąca od 'starań'.. Ja dzis troszkę popiłam..to prawda.. ale jakoś sentymentalna się stałam ;/

Kochana albo idź lulu, albo wypij więcej :-P
Po co gadasz takie głupoty?! Żeby przyszedł małż i w dupę wlał???

Martocha no to baw się dobrze! I szybko nam nie wracaj.
Ael a ty co, idź chłopa męcz a nie będziesz siedziała i o doopie marynie gadała.

A ja idę spać bo zmęczona jestem i brzuch mnie bolał cały dzień. Chyba się zaczynają te wszystkie dolegliwości a ja jestem z tego strasznie dumna.

Dobranoc:*

witam po zakupach po kolacji po pogawedkach z rodzicami ;-) a w sklepie kupilam smoczki 2 ;-) i 2 pary rajstop 40den dla ciezarnych fioletowe i czarne ;-)i chaka z chupa czups ;-)
smusp2.jpg

dziurka mi sie ta sukienka podobala taka luzna nie ta olowkowa ;-)

magda wspolczuje zdrowka zycze:* ja na przeziembienie dostalam same hemopatyczne leki pod jezyk do ssania ale nazwynie pamietam.. i lezec i herbatke pic z cytryna...

ael jak pokoik?

e chyb a wszystkie spia wiec doranoc kochane :*kolorowych ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wrócilam :))) ściskam Was mocno i w ogóle :) miłek spokojnej nocki Wam wszystkim życzę!
jejciu..ten caly nastroj dzisiejszego dnia sprawil ze jeszcze mocniej chce dzidziusia .. ;/ ta malutka jest taka fajna..impreza wrze..a one sobie spi nieswiadoma niczego.. :)
życze sobie dzidzi!!!!!!
oczywiscie wszyscy mowili 'kiedy Wy', ' najwyzszy czas na was' itp.. ;/ nie jest to mile.. oczywiscie sciemniamy,ze jeszcze o dzidzi nie myslimy i ze chcemy sie wyszalec.. ale to takie argumenty na sile z gardła wydarte ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry