• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A ja szybko w skrócie: więc nie chciało mi się grzać mleka więc postanowiłam przecisnąć ząbek czosnku na łyżeczkę i zjeść go z cukrem, zaraz po tym myślałam, że wypali mi gębę i przełyk, zrobiło mi się słabo i poszłam od razy na rzygu, rzygu :confused2: więc pizza poszła do kibelka a mi od razu zrobiło się tak jakoś lepiej... ale mimo wszystko wykąpałam się i lecę spać pod
kołderkę!!! Dobranoc

Ahaa jeszcze tylko: Dziurka jak dla mnie ta sukienka z drugiego linku przecudownaaa!!!!!!!!!!!

Jak to jakie, chłopa nie ma a tu w ciązy i chce sie. Więcej nie powiem bo się za mnie modki wezmą

Magdalena no własnie też ki się wydaje, że będzie więcej okazji żeby ją założyć. I ten dekolt. A Ty kochana masz nauczkę z tym czosnkiem. Dobranoc:*

Ostatnia edycja:
jejciu,,dzisiaj bylismy u znajomych ktorzy maja malutka, 1 miesieczna, dziewuszke.. zakochalam się.. Taka fajniutka..serce mi bilo szybciej jak mialam ja na rekach.. no i teraz jak wrocilam do domciu to łezka się w oku kreci..

jejciu,,dzisiaj bylismy u znajomych ktorzy maja malutka, 1 miesieczna, dziewuszke.. zakochalam się.. Taka fajniutka..serce mi bilo szybciej jak mialam ja na rekach.. no i teraz jak wrocilam do domciu to łezka się w oku kreci..

Oj trza było w kocyk i małą do domu :-) Nie rycz, nie wolno!

A idź. Nie przejdzie b tam mieszkanko małe i wszystko słychać. Wytrzymam.

Oj to dysz i krzycz w poduszkę XD

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry