• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wieczór dobry, a jakże:)Magdalena jest chora i ma gorączke, Neciuszka pewnie chłopine gwałci i czeka na@, Ael się obżarła i dogorywa, Fifka jakieś lakiery zakupiła i pazur robi, Iwaskowi szwagierka kocyki, pościel i coś jeszcze kupiła i jest bardzo zadowolona, Iwasek nie szwagierka. Chyba wsio. A nie, koleżankę nowa mamy ale coś ją mało widac było. A i jeszcze mijenka pada bo fryzur się dziś narobiła.

Donia masować nie wolno, pod kątem je robię bo mnie tak pielęgniarka uczyła ale nie pytałam jej co na te siniory bo nie wiedziałam, że tak to będzie. Ale dzięki kochana za dobre serducho i za pamięc.
A czego nie chcesz rok po roku? Ty weź mnie nie strasz

Ostatnia edycja:
reklama
No ale jakbym pomogła to by szybciej poszło :-P

Teściu jest typem chomika co i tak większość rzeczy niepotrzebnie trzyma. On to stara data jest, nie wyrzuca starego, chowa i kupuje nowe... Były dwa żelazka do używania i to jedno kompletnie nowe nierozpakowane i których używał? Tych z zajechanymi płytami, bo jemu by było żal korzystać z nowego. I dobrze, będzie dla nas.

Daj mnie majla do tego typa to się wyżyje XD

Pooooooooodziel się z karpatką, ładnie prooooooszę :-)

A ten olejek to na przyszłość, jak będzie coś mocniejszego naturalnego potrzebne :-)

Do kibla musiałam normalnie po komodzie leźć bo zastawił mój nią przedpokój i robiłam gąsienicę :-D
To co na plecach leżałaś i pełzałaś:eek:.. wooow zrobisz tak jak przyjadę :-) dżdżownica w ciąży mniammm :-)

DZIURKA super profesjonalne streszczenie :) dziękuję
a dzieci nie chcę jednego po drugim, boli mnie głowa i padam na twarz :) ale Ty się nie martw, bo jak są bliźniaki to łatwiej niż jak jest różnica w rozwoju, jeden ucieka, druga nie słucha itp. :-)

dziurka to Ty pytałaś o te siniaki po kleksanie?
otóż jeżeli jeszcze nie znalazłaś sposobu to ja mam takie rady od koleżanki: zastrzyk robić w tłuszczyk a nie bezpośrednio pod skórę bo piecze i igłę wbijać troszeczkę pod kątem a później rozmasować (nie wiem czy w ciązy zalecane) i niestety i tak mogą powstawać. Ja też kiedyś po operacji brałam parę zastrzyków i do tej pory zostały mi takie brązowe kropeczki :)

A czy chwytacie w rączkę skórę i rolujecie wałeczek przed robieniem zastrzyku? W końcu jak widzę nie jest to domięśniowa iniekcja. A chwytanie skóry z tłuszczykiem powinno trochę zniwelować pojawianie się siniaków.

To co na plecach leżałaś i pełzałaś:eek:.. wooow zrobisz tak jak przyjadę :-) dżdżownica w ciąży mniammm :-)

Eee to był incydent jednorazowy, no raczej jak przyjedziesz Paweł nie wytarga komody na przedpokój byś zobaczyła co i jak :-P

Sil nie ma przebacz nadrabiaj :-P :-D

Dziuro a na jaką okazję te sukienki? Bo jak oficjalnie to mi się bardzo podoba ta ołówkowa i ogólnie ten krój mi się podoba, którego nosić nie mogę.

Się polecam na przyszłość:)
A tak poważnie to się nie martwie jak sobie poradze, póki co to mnie dziś cały dzień brzuch niemiłosiernie boli.Także zmartwienie mam inne.
To takie niegrzeczne te córy koleżanki?

Ael a na kolacje z mężem, na jakieś takie wyjścia wieczorowe niezobowiazujące. Ot tak żeby se była. I mnie też się bardziej podoba ta ołówkowa. Taka eleganka i sexi:-D
Robię se wałek z tłuszcu jak się mam wkłuć:eek:

Ostatnia edycja:
Dziurko, dzięki o Wielka :)

Ja małża wczoraj zgwałciłam :P a mówił, że nie ma sił, hehe :P

A my w końcu nie mamy pieca, zostało gruzowisko, które już na szczęście uprzątnięte, ja trochę polatałam na miotle, bo miotłą myłam, przeca się nie będę schylać, mąż pomógł i jakoś poszło, ale kurzu było do ścierania co nie miara... Ale miejsce jest :):)

Sil a wy nie mieliście tego pieca w niedziele rozbierać?
Aaa jeszcze kochana jedna rzecz ważna. Mnie się jakiś obcy chłop śnił co mnie za ręke łapał i całować się chciał a Ael to się taki śnił co za tyłek ją łapał.
Kurde, też bym pogwałciła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry