• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
:szok: takie mam oczy i ide do mamy mama czy ty juz mi kupilas prezent na urodzinki bo ja wiem co chce a oczy az mam mokre z wrazenia zabki mozart ;-) ale ma imie ;-) ael dziekuje ;-)teraz to ja ja muszemiec niewiem po jakim trupie ale ja bede miec ;-)

Sama jestem zaskoczona i naprawdę wdzięczna bo to duża pomoc:)
Jeszcze łóżeczko ,materac i wyprawka do szpitala mi została. Butelek mówią żeby jeszcze nie kupować dopiero po narodzinach a Wy jak sądzicie?

Iwasek super!! Fajna siostra! :-D Co do butelek to ja jedną Avent złotą kupię. Bo koleżanka bardzo polecała. A uważam ze nie zaszkodzi żeby jednak była w razie czego.

Ja już mam praktycznie skompletowane ciuszki. Właśnie czekam na pakę 50 ciuszków :-D Co prawda to takie tam do latania na co dzień, body śpioszki itp. Za tydzień po połówkowym jak będę znała płeć już tak bardziej... yo zacznę kupować takie typowo "wyjściowe stroje". Aaa doczekać się nie moge tego badania połówkowego!! Już bym chciałamóc mówić do brzuszka "Konradku" ale na razie się jeszcze powstrzymuje...

Oj dziewczyny...jak Wam zazdroszczę!!! Wy tu już waprawki szykujecie, zakupy dla dzidzia, a tu czlowiek ledwo ucieszony, że chociaż owulacja była:-(No ale na początek dobre i to.
Tak na wszelki wypadek to dzisiaj poprawimy:-) Oby "załapało"!!!!! Szkoda, że nie można testów ciążowych zrobić conajmniej dzień po...to czekanie mnie dobija.

Cześć dziewczynki :)
jeden dzień mnie nie było a tu tyyyyle postów :szok: chyba nie dam rady nadrobić... ja dzisiaj już po egzaminie poprawkowym i jakoś mało kolorowo to widzę...
niestety choroba dalej mnie trzyma więc zaraz zmykam do łóżeczka, pojem trochę czosnku i będzie wesoła noc dla męża :P
Coś ważnego mnie tutaj ominęło? :)

reklama
mijenka wywaliłam tamto co robiłam specjalnie for you a tutaj to nie znajde teraz. na FB jest to takie z tymi złocistorudymi kłaczkami to to najbardziej aktualne ta paniusia wczoraj odrobinke na koncach podciela tylko nie zmieniając kształtu tylko z tyłu odrobinkę przecieniowała je.

ma_gdalena ja to się nie wypowiadam bo się nie znam co wolno w ciąży a co nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry