dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
taa i meskiego ramienia w tym cierpieniu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bożesz Ty mój kochany! Ja nie mogę po prostu bez tego forum żyć!!!!! Małż się już ze mnie śmieje, że ja chyba najwięcej ze wszystkich się tu udzielam a ja mu mówię: "no coś Ty!!! ja w porównaniu do niektórych dziewczyny to właśnie bardzo rzadko!!" a ten na mnie popatrzył tylko jak na umysłowo chorą i poszedł![]()
W kążdym bądź razie mieszkanko posprzątane i na 14.30 mamy gościa, który będzie naprawiał nam w końcu samochód. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i w poniedziałek będziemy mogli go oddać już do blacharza (auto po wypadku).
Witam oczywiście cieplutko nową staraczkę i moja rada: uciekaj stąd jak szybko tylko możesz!!!!żartuje oczywiście ale taka prawda, że jak się wciągniesz w to forum to nie będziesz sobie wyobrażała nawet jednego dnia bez zajrzenia do nas!!! Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)
Dziurko ja się dzisiaj obudziłam z ogromnie bolącym gardłem, katarem, bólem głowy i jak się potem okazało gorączką 37,05teraz chyba gorączka zeszła ale cała reszta została :-(
I też mi nie wierzy ze ja wcale najczęściej się tutaj nie odzywam 
Magdalena to Tobie nie goście potrzebni a łóżko i herbata z cytryną.
A co do oblegania forum to ja normalnie ostatnio przesiaduję. Bo mi się nudzi bo cóż tu robić. Aż mi teraz wstyd, że Was tak zamęczam![]()
Neciuszka coś nt włosów suchych i zniszczonych Olejek jojoba, na allegro można kupić buteleczki Olejek jojoba
Fifka ten olejek też dobry na łuszczycę jest.
To jest agent... gdyby nie to, że to mój mąż w życiu bym nie uwierzyła ze tacy faceci istnieją!!
Poza tym poczytałam sobie wczoraj wasze rozmowy o paznokciach i upiłam dzisiaj zestaw lakierów pękających! Zaraz zaczne zabawe 
Ael dobrze zrobił![]()
Ael no no, też bym wygoniła. Ty se siedź i nie gadaj.
A to dziedek co, po kryjomu żelazko chowa?
Do mnie wyobrazić sobie proszę napisał maila taki jeden kurna co kiedyś coś ode mnie chciał ale mu nie wyszło a się dowiedział, że małza w domu nie ma. Normalnie co za palant
A ja rano byłam z koleżanką na zakupach, wracam... a tu mąż zrobił obiad i właśnie kończy piec ciasto - karpatkęTo jest agent... gdyby nie to, że to mój mąż w życiu bym nie uwierzyła ze tacy faceci istnieją!!
Poza tym poczytałam sobie wczoraj wasze rozmowy o paznokciach i upiłam dzisiaj zestaw lakierów pękających! Zaraz zaczne zabawe
![]()

już dawno nie byłam taka zadowolona... jak wszystko dobrze pójdzie to za około 2 tyg będę miała już cacy samochodzik!