• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bożesz Ty mój kochany! Ja nie mogę po prostu bez tego forum żyć!!!!! Małż się już ze mnie śmieje, że ja chyba najwięcej ze wszystkich się tu udzielam a ja mu mówię: "no coś Ty!!! ja w porównaniu do niektórych dziewczyny to właśnie bardzo rzadko!!" a ten na mnie popatrzył tylko jak na umysłowo chorą i poszedł :-D

W kążdym bądź razie mieszkanko posprzątane i na 14.30 mamy gościa, który będzie naprawiał nam w końcu samochód. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i w poniedziałek będziemy mogli go oddać już do blacharza (auto po wypadku).

Witam oczywiście cieplutko nową staraczkę i moja rada: uciekaj stąd jak szybko tylko możesz!!!! :-D żartuje oczywiście ale taka prawda, że jak się wciągniesz w to forum to nie będziesz sobie wyobrażała nawet jednego dnia bez zajrzenia do nas!!! Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Dziurko ja się dzisiaj obudziłam z ogromnie bolącym gardłem, katarem, bólem głowy i jak się potem okazało gorączką 37,05 :wściekła/y: teraz chyba gorączka zeszła ale cała reszta została :-(

Magdalena nie przejmuj się... mój cały czas sie ze mnie śmieje ze mi te forum w końcu zablokuję, zeby żone odzyskać XD A w ogóle jak zobaczył ilość moich postów to miał taką minę! - :szok: I też mi nie wierzy ze ja wcale najczęściej się tutaj nie odzywam :-D

Współczuje z powodu przeziębienia... ;*

Magdalena to Tobie nie goście potrzebni a łóżko i herbata z cytryną.
A co do oblegania forum to ja normalnie ostatnio przesiaduję. Bo mi się nudzi bo cóż tu robić. Aż mi teraz wstyd, że Was tak zamęczam:zawstydzona/y:

Ty za dużo piszesz? Kobieto... ja jak poszłam na zwolnienie to siedziałam dosłownie 24h na dobę... czasem myślałam że w końcu będziecie mnie miały dość!

Neciuszka coś nt włosów suchych i zniszczonych Olejek jojoba, na allegro można kupić buteleczki Olejek jojoba

Fifka ten olejek też dobry na łuszczycę jest.

Dzięki kochana! Na tą chwilę kupiłam nową szminkę nivea intensywne nawilżenie i ładnie się już wszystko goi. Jak na razie to najlepiej na mnie działa. I na pewno nie jest toksyczne...

A ja rano byłam z koleżanką na zakupach, wracam... a tu mąż zrobił obiad i właśnie kończy piec ciasto - karpatkę :szok: To jest agent... gdyby nie to, że to mój mąż w życiu bym nie uwierzyła ze tacy faceci istnieją!! :eek: Poza tym poczytałam sobie wczoraj wasze rozmowy o paznokciach i upiłam dzisiaj zestaw lakierów pękających! Zaraz zaczne zabawe :laugh2:

Ael dobrze zrobił :P

No ale jakbym pomogła to by szybciej poszło :-P

Ael no no, też bym wygoniła. Ty se siedź i nie gadaj.
A to dziedek co, po kryjomu żelazko chowa?

Do mnie wyobrazić sobie proszę napisał maila taki jeden kurna co kiedyś coś ode mnie chciał ale mu nie wyszło a się dowiedział, że małza w domu nie ma. Normalnie co za palant

Teściu jest typem chomika co i tak większość rzeczy niepotrzebnie trzyma. On to stara data jest, nie wyrzuca starego, chowa i kupuje nowe... Były dwa żelazka do używania i to jedno kompletnie nowe nierozpakowane i których używał? Tych z zajechanymi płytami, bo jemu by było żal korzystać z nowego. I dobrze, będzie dla nas.

Daj mnie majla do tego typa to się wyżyje XD

A ja rano byłam z koleżanką na zakupach, wracam... a tu mąż zrobił obiad i właśnie kończy piec ciasto - karpatkę :szok: To jest agent... gdyby nie to, że to mój mąż w życiu bym nie uwierzyła ze tacy faceci istnieją!! :eek: Poza tym poczytałam sobie wczoraj wasze rozmowy o paznokciach i upiłam dzisiaj zestaw lakierów pękających! Zaraz zaczne zabawe :laugh2:

Pooooooooodziel się z karpatką, ładnie prooooooszę :-)

A ten olejek to na przyszłość, jak będzie coś mocniejszego naturalnego potrzebne :-)

Do kibla musiałam normalnie po komodzie leźć bo zastawił mój nią przedpokój i robiłam gąsienicę :-D

witam po pracy i po objadku u mamusi byl ryzyk miesko i fasolka szparagowa z bolka tarta ;-)
a poteem zjadlam 2 galazki winogro az mi sie uszy trzesly ;-) :lol:

dziex ael za odpowiedz pójdę we wtorek po ginku do internisty uznalam;-) a teraz wracam do mamusi by jej smutnio nie bylo pod wieczor bedzie supermarket a potem rodzinnie w kuchni bedziemy siedziec ;)

p.s. ostatnio czesciej dzidzie czuje ale narazie smyranko ale zawsze ;-)

A ja już wróciłam z mężem z garażu... tzn on był na garażu a ja u mamy na lodach i kawce :-) autko naprawione i teraz tylko w poniedziałek do blacharza :happy: już dawno nie byłam taka zadowolona... jak wszystko dobrze pójdzie to za około 2 tyg będę miała już cacy samochodzik!

A najlepsze jest to, że kupiłam sobie składniki na pizze bo mam tak okropnego smaka, że się w pale nie mieści i zostawiłam je w aucie u tego gościa co nam naprawiał samochód :-D

Hejko:)
Witam nową staraczkę ;) Obys się tu czuła tak jak my ;-)
Właśnie wróciliśmy z zakupów dzidziusiowych:D Siostra mojego szczęścia zafundowała nam kocyki ręczniczki i wszystko do łóżeczka. Normalnie miałam dzień dziecka!!!!!:szok::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry