• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej! Witam się sobotnio:-)
U mnie dziś dzień lenia, jak to w sobotę. Muszę się zabrać za obiadek, ale póki co mi się nie chce:-) Ale spoko, mam sporo czasu jeszcze:-)

A jak będziesz sprzątać to tak możesz przylecieć do mnie :-D? Ja na szczęście obiadek mam, więc mogę się podzielić.
Mnie dziś dłonie tak cierpną i bolą....ehh

Latam :D na oknie właśnie :-D garczek się namacza w miksturze :]

No lataj lataj byle nie na miotle :-P

Katiuszka tutaj trafiło dużo dziewczyn, które parę lat brały anty. Spokojnie znajdziesz tutaj wsparcie :-)

reklama
Tutaj zawsze raźniej z dziewczynami. Ja oczekuję na @ właśnie, gin mówił że wczoraj powinna być ale po dupku wszystko możliwe i pewnie się spóźni bo temp dziś miałam 37,2

Metalowej gąbki nie mam ale zasypałam solą i sodą jak radzi Ael :) zobaczymy co z niego będzie.

Ael latałam już ale na odkurzaczu miotły się nie tykam chyba że któraś zmusi :P w końcu w świętokrzyskim czarnowice są :-D zostało mi firankę powiesić wytrzeć kurze i kuchnię doprowadzić do porządku.

Cześć dziewczyny i witam nową staraczkę :) Katiuszko- przeczytałam już masę materiałów natemat owulacji i testów LH. Wyciągnęłam taki wniosek,żeby zawsze na początku brać pod uwagę wskazania temperaturowo-śluzowe. Dopiero potem można rozważać LH. Podobno te dwie zmienne polegające na własnej obserwacji są niezawodne (a jak umiesz monitorować szyjkę to już w ogóle :) ). Życzę Ci powodzenia, ale namawiam do wnikliwej obserwacji swojego organizmu. Mój cykl jeszcze też jest zwariowany, bo dopiero 3 mc temu odstawiłam Evrę :)

No właśnie, ja myślałam, że obserwacja ciała jest lepsza, ale dla pewności zabrałam sie za testy. I to mnie właśnie zmyliło, bo ciało co innego, a testy co innego, różnica mniej więcej 3 dni, według wszelkich objawów zaobserwowanych owu była we wtorek, a według testu, że w piątek. No zobaczymy za jakiś czas czy coś lub bardziej "ktoś" fasolkuje:) Pozdrawiam serdecznie!

Żem jest.

Katiuszka witam Cię kochana! Nie martw się moja droga, wszystko pomalutku bez pośpiechu i nerwów.Trzymam za Was &&&&
Neciuszka ja to kupuje takie gąbko-druciaki w lidlu. One są z mydłem, bardzo skuteczne do przypalonych garów.
Mijenka zaklepane już, chyba, że Neciuszka zdanie zmieni
Ael i co seksiłaś się w końcu z tym we śnie czy nie? Bom ciekawa:-D

Ostatnia edycja:
Dziura nie seksiłam się w końcu, oprzytomniałam bo jakiś obcy facet dobierał mi się do tyłka. O co kaman kurna! Na szczęście się obudziłam i poseksiłam się z Pablem XD
Idę coś ze sobą zrobić bo mnie zamula przeokropnie dziś....

witajcie, ja juz obrobiłam się ze wszystkim 2 gie pranie w toku, jeszcze swetry zimowe mi ostały, i czekam na mamę, a wieczorkiem idziemy na miasto i wkoncu zjem pizze bo mam na nią wielka chęć:-)

Bożesz Ty mój kochany! Ja nie mogę po prostu bez tego forum żyć!!!!! Małż się już ze mnie śmieje, że ja chyba najwięcej ze wszystkich się tu udzielam a ja mu mówię: "no coś Ty!!! ja w porównaniu do niektórych dziewczyny to właśnie bardzo rzadko!!" a ten na mnie popatrzył tylko jak na umysłowo chorą i poszedł :-D

W kążdym bądź razie mieszkanko posprzątane i na 14.30 mamy gościa, który będzie naprawiał nam w końcu samochód. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i w poniedziałek będziemy mogli go oddać już do blacharza (auto po wypadku).

Witam oczywiście cieplutko nową staraczkę i moja rada: uciekaj stąd jak szybko tylko możesz!!!! :-D żartuje oczywiście ale taka prawda, że jak się wciągniesz w to forum to nie będziesz sobie wyobrażała nawet jednego dnia bez zajrzenia do nas!!! Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego zafasolkowania :-)

Dziurko ja się dzisiaj obudziłam z ogromnie bolącym gardłem, katarem, bólem głowy i jak się potem okazało gorączką 37,05 :wściekła/y: teraz chyba gorączka zeszła ale cała reszta została :-(

Magdalena to Tobie nie goście potrzebni a łóżko i herbata z cytryną.
A co do oblegania forum to ja normalnie ostatnio przesiaduję. Bo mi się nudzi bo cóż tu robić. Aż mi teraz wstyd, że Was tak zamęczam:zawstydzona/y:

reklama
dziurko: no niestety, ale nie podzielę sie bo mam zamiar sie objeść;-)
ale może sama któregoą razu upiekę to wteduy zapraszma:-)

M_gdale: tak, do łóżeczka, kołderka, moidzik i spać !!!!!!

widziałyście zaczęłam już 9 tydzień - jupi ja jo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry