• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Katiuszka- polecam prowadzenie wykresu na portalu 28 dni.. ja od tego cyklu dopiero prowadzę obserwacje. Fajna sprawa.. i zawsze możesz komuś pokazać wykres i się podpytać o coś ;) mój: martooś - 28dni . Możesz zobaczyć go tylko ja sama masz wykres na tym portalu i go udostępnisz..
Jakbyś miała jakieś pytania to dawaj znać :)
Ale dziś piękna pogoda!!! Spałam od 23:00- 10:00 i czuję się jak nowo narodzona! :D Jakbym nie musiała chodzić do pracy na 8:00 byłabym szczęśliwsza..

Ostatnia edycja:
OOO! to tak jak ja:) mam nadzieję, że nam się uda jednocześnie, fajnie by było dzielić się obserwacjami i wiadomościami na temat ciąży:-)
A co do spalonego garnka, to ja zawsze używam takich metalowych gąbek Brillo, zawsze wszystko nimi zeskrobię, nawet z delikatnych rzeczy, tak więc do garnków nadaje się idealnie. A jakby to spalenie było bardzo mocne, to dodaj soli, sody albo mleczka do czyszczenia, powinno pomóc.

Katiuszka ja też brałam długo anty i odstawiliśmy i się staramy :) 2 cykle już minęły (jak na razie bezskutecznie), zaczął się 3 i coś czuję, że nam się uda. Biorę do jutra luteinę i dzięki niej mam nadzieję, że w końcu się uda :) A jak bedzie to się zobaczy za jakiś czas...

Jezdem, posprzątane garnuszek uratowany :D padam na twarz. Małż dzwonił że do 16 pracuje więc jeszcze posiedzę sama. Muszę się nakremować bo wysuszyło mi sprzątanie łapki bardzo.

Kto pierwszy ten lepszy :P Dziurko jak ty się nie rozmyślisz to nikomu innemu nie oddam.

Ael taa, chciałabyś. W ogóle to się nie interesuj.I się więcej nie pytaj. Ty mi lepiej powiedz co na obiad masz? bo ja jednak dziś uszka z barszczykiem czerwonym a tarta, na którą przepis dałas będzie na kolacje.

Aga a no własnie taki sezon chorobowy teraz się zaczyna. Tylko, że ja tak uważałam żeby się nie narazić ani żeby się nie zarazić. A cebula na syrop jeszcze w sklepie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry