• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mijenka a jaką ta fryzurkę robiłaś?

coś takiego:
f6f5223d00033c7849e6fcff.jpeg

Mijenka jak już będziesz się wybierać do dziurki to ja też chcę !!!

kupiłam sobie wczoraj coś takiego Intensywna Maska Odbudowująca włosy - gładkie i mocne włosy - pantene.pl przed chwilą zaaplikowałam. ale coś jeszcze poszukać muszę.

Wogóle to wczoraj byłam podciąć włosy w salone lovely look mijenka wiesz coś o nich warto? bo to sieciówka. Dostałam kupon rabatowy na farbowanie, baleyage, i refleksy (kolor cały + reflesky) zastanawiam się czy skorzystać.

Ael pisałam wcześniej że odratowany twoim sposobem :)

Ael pisałam wcześniej że odratowany twoim sposobem :)

Widzisz kochana jak moje mdłości przesłaniają mi wzrok... No cieszę się, że się udało. Takie bardzo uporczywe spalenia możesz zrobić tak samo, sól, soda, wrzątek i na końcu ale uważać i przy otwartych oknach dolej octu, spieni się odrobinę, więc nie lać dużo. Taka mieszanka sody i octu świetnie sprawdza się również do toalety.

reklama
Przypadkiem tam trafiłam bo a galerii byłam z bratem, ogólnie obsługa miła co chwila pytają czy odpowiada ci co robi czy wygodnie, jak głowę myła to masaż mi załączyła na fotelu :-D widziałam że miały produkty firmy artego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry