• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurcze czytam opinie o tych salonach w innych miastach i głównie złe.

Mijenka widziałaś moje foto chcę równać włoski z asymetrii, jak byś podcinała mi to z tego dłuższego boku sciachałabyś coś już? czy tylko podcięła końcówki i lekko całość wycieniowała? i pytanie nr 2 widzisz mnie z grzywką jakąś?

Wczoraj jak były ułożone było ok ale jak patrzę teraz to mną zatrzęsło jak same wyschły takiego schoda mam z przodu i ni to grzywa ni to uj wi co i wogóle to nie wygląda fajnie :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
które foto bo tam jest ich kilka:-D co do grzywki, kategorycznie się nie zgadzam:no:
strasznie Cię poszerzy :-(

a teraz zbieram się bo na 16 kolejna Pani:-D
na resztę pytań odpowiem później:tak::-D

Hihi znaleźliśmy u teścia nowe żelazko nie używane hihi, zabierzemy do naszego pokoju, a sam się będzie męczył tymi żelazkami co druciakami zajechał hihi.

Boooosz miszmasz w domu jest, mój robi przemeblowanie i będziemy szykować do sprayowania pokój małego i przemeblowania :-D, chciałam mu coś pomóc, ponosić, to mnie menda popędził i zakazał dźwigać! Noż kurnaa nooo.

Edit dla Atanka!

Kochana co do tych siniaków to tak jak mówiłam Ci przez telefon, trzeba do lekarza, da Ci skierowanie na badania krwi pod kątem krzepliwości krwi czy nawet małopłytkowości, ale jak te siniaki pojawiają się częściej podczas ciąży, to zapewne wina burzy hormonów. Ale do lekarza można się przejść.

Ostatnia edycja:
Będę jakąś kasę miała to wrócę z podkulonym ogonkiem do pani ewy od niej nigdy nie wyszłam niezadowolona to coś z tym zrobi. I Zrobi mi jasne pasemka bo teraz tragicznie wyglądam szczególnie że mnie znów na twarzy wysypało.

Ael dobrze zrobił :P

Ael no no, też bym wygoniła. Ty se siedź i nie gadaj.
A to dziedek co, po kryjomu żelazko chowa?

Do mnie wyobrazić sobie proszę napisał maila taki jeden kurna co kiedyś coś ode mnie chciał ale mu nie wyszło a się dowiedział, że małza w domu nie ma. Normalnie co za palant

Neciuszka pomoc nie będzie potrzebna. Śmiac mi sie tylko chce jacy ludzie głupi są, przyznał sie w końcu, że powiedział mu Ktoś o moim rozstaniu z małżem. No i ja biedna tera pocieszenia chyba potrzebuje czy co

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry