• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobranoc!

No i zostałam sama :-P

nie sama bo masz wiktorka ;-)
ja juz w pracy tesciu mnie zawiozl do pracy bo meza podwozil ;-) wiec juz jestem i zabieram sie do pracy ;-) ale mi sie niechce ///
a w horoskopie mi napisali czy czasem nie zapomnialam o wizycie u ginka lol ;-) mam we wtorek ale on zdjec nie robi... tylko maca ;-P
milego dzionka trzymajcie sie ;-)dzisiaj do mamusi jade ;-)

reklama
Cześć czołem :)

Wstałam pora zabrać się za jakąś robotę :-D takiego bałaganu dawno nie miałam.

Dziurko ja mam wszystko co potrzeba do tipsów żele nie wiem czy się jeszcze nadają, ozdóbek i czego tylko, płytę dvd instruktażową również mam. Chyba że wolisz nowy zestaw to mój nadal będzie mieszkał w szafie :-D bo ja chętnie odstąpię

Neciuszka kurcze tylko nie wiem czy mnie będzie stać na ten Twój. Bo ja to przemyślałam i chciałam kupić zestaw, żeby wszystko w nim było tzn. te gilotynki i w ogóle i do tego dokupić te żele jednofazowe co mi dziewczyny pisały.

Atanku w takim razie miłego dnia

Ael siedziała w nocy to tera śpi.

A tak w ogóle to cześć.
Mamuniu, co mi się śniło w nocy. Obcy chłop mi się śnił! Normalnie :szok:

Dziurko ja wszystko co mam oddam za 100 zł , po prostu miejsce mi zajmuje i stoi niepotrzebnie. Bo parafiniarki za skarby świata się nie pozbędę cudowne urządzenie.

Brakuje ci chłopa brakuje i ci się obce śnią :-D

Ja wczoraj @ miałam dostać i cisza, brzuch bolał jak by miała być ale temp nadal wysoka jest :/

Chcesz to ci cyknę fotkę co posiadam chociaż poglądowo.

Neciuszka ale ja z tym chłopem nic nie robiłam Tylko się podrywaliśmy :szok:On mnie jakoś za ręke łapał a ja nie niby nie chciałam. Najlepsze jest to, że ja tego chłopaszka kojarze. Taki z hurtowni komputerowej, faktycznie bardzo miły i ładny i tak no...ale nigdy nie pomyslałam o ni, w jakiś taki. O matko, mąż by mnie chyba pogonił:eek:

Kochana a z jakiej firmy Ty ten zestawik masz? i czy żele już Ci się przeterminowały czy jeszcze nie

A z @ to wiesz, może się troszke spóźnić. Mnie to nie wiem czy po dupku się spóźniałą bo tak czy inaczej się spóźniaął

Dupka skończyłam 4 dni temu i gin powiedział że @ ma być 16tego. Czekam sobie grzecznie na nią mogła już by być i pójść sobie. Zobacz załącznik 391397Zobacz załącznik 391398
Żele mam z firmy gabrielle nails tutaj popularna firma i dobra dość. Mam na opak tylko datę prod z ub roku. Wyglądają dobrze. Posiadam jednofazowy różowy przeźroczysty, jednofazowy silikonowy super gęsty (po 15 g ale są niepełne bo używane), finishing żel wykończeniowy 5 ml, żel uv easy of 5 ml i biały ale się rozwarstwił troszki i nie wiem czy dobry po rozmieszaniu będzie.

reklama
Witam!

Ja to namaczałam w mleczku do czyszczenia i później plastikową lub metalową myjką... Tak czajnik wyczyściłam że wyglądał jak nowy :-D

Ja wczoraj poszłam spać po 1 i dzisiaj ledwo żyje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry