• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena kurde nie mam pojęcia. Może zadzwoń na pogotowie powiedz, że w ciąży jesteś i masz gorączkę co możesz łyknac. Nie wiem, jakbym nie wiedziała co robić to chyba tak bym zrobiła. Te babki na pogotowiu normalnie wszystko wiedzą

Ael
eee zostawie se gostka na gorszy dzien. Będzie jak nic na wyżycie się.

Iwasku pożycz szwagierkę, oddam za pół roku.

reklama
mijenka wywaliłam tamto co robiłam specjalnie for you a tutaj to nie znajde teraz. na FB jest to takie z tymi złocistorudymi kłaczkami to to najbardziej aktualne ta paniusia wczoraj odrobinke na koncach podciela tylko nie zmieniając kształtu tylko z tyłu odrobinkę przecieniowała je.

i niech Cię ręka boska broni, żeby skracać je jeszcze bardziej, szczególnie z przodu:no:
lepiej poczekaj aż podrosną o dopiero wtedy możesz z nimi szaleć:tak::-D

Dzieńdobrywieczór

Czy wyście powariowały?? Człowiek tu ciężko pracuje, a te piszą i piszą i piszą :P poproszę o streszczenie, a co :P

reklama
dziurka to Ty pytałaś o te siniaki po kleksanie?
otóż jeżeli jeszcze nie znalazłaś sposobu to ja mam takie rady od koleżanki: zastrzyk robić w tłuszczyk a nie bezpośrednio pod skórę bo piecze i igłę wbijać troszeczkę pod kątem a później rozmasować (nie wiem czy w ciązy zalecane) i niestety i tak mogą powstawać. Ja też kiedyś po operacji brałam parę zastrzyków i do tej pory zostały mi takie brązowe kropeczki :)

a tu cos nowego? nie dam rady nadrobić, a dziś na urodzinkach byłam u koelżanki, która ma dwoje dzieci 4 i 2 lata i powiem Wam, że zdecydowanie zmieniłam moje nastawienie, że chcę jedno dziecko po drugim - NIGDY :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry