• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziś mieliśmy. Panowie przyjechali po 9, wyjechali przed 11, mąż pozbierał gruz, pociął drzewo, pojechaliśmy na budowę, zasypaliśmy pól fundamentów, bo na więcej brakło nam ziemi :/... Wróciliśmy, mąż do drewna, w międzyczasie zamurował komin, ja odsprzątałam resztę i teraz umieramy. To znaczy on bardziej, bo co ja mogłam się zmęczyć przy kurzu :)

Nie chciałabym mieć dzieci rok po roku, bo jedno jeszcze w pieluchach, drugie już w pieluchach, jedno chce na ręce, a tu ciąża, dwa wózki, nie nie nie... Generalnie chcemy zacząć się starać o drugie... Kurcze, zapomniałam, niech pomyślę...teraz urodzę, wrócę do pracy w 2013 na początku, gdzieś rok porobić i w 2014 zacząć staranka, ale teraz faktycznie w kwietniu, żeby było z początku roku. Czyli obecna Dzidzia będzie miała troszkę ponad dwa latka przy początku starań

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ael a na kolacje z mężem, na jakieś takie wyjścia wieczorowe niezobowiazujące. Ot tak żeby se była. I mnie też się bardziej podoba ta ołówkowa. Taka eleganka i sexi:-D
Robię se wałek z tłuszcu jak się mam wkłuć:eek:

No to bierz ołówkową :-)
Rób wałek i wkłuj się w najmiększe miejsce na tym wałku i sru, leciutko wymasuj i już.

Dziurko, dzięki o Wielka :)

Ja małża wczoraj zgwałciłam :P a mówił, że nie ma sił, hehe :P

Ja chyba też zaraz zgwałcę swojego, albo za godzinę bo normalnie porzygam się od skakania XD

a Ael to się taki śnił co za tyłek ją łapał.

Ten gościu ze snu nie łapał mnie za tyłek on chciał się ze mną kochać!

Mijenka ona będzie wisiała i czekała na mnie po ciąży,poza tym będę miała motywację do odchudzania. Zastanowię się jeszcze.

Donia o mamo, z kurami wstaje ten mały !

Ael ale musiał Cię najpierw za doope capnąć. W ogóle to jak zaczęłaś pisać o chwytaniu w rączkę to wiesz co ja se pomyslałam:eek:

Ostatnia edycja:
Dziś mieliśmy. Panowie przyjechali po 9, wyjechali przed 11, mąż pozbierał gruz, pociął drzewo, pojechaliśmy na budowę, zasypaliśmy pól fundamentów, bo na więcej brakło nam ziemi :/... Wróciliśmy, mąż do drewna, w międzyczasie zamurował komin, ja odsprzątałam resztę i teraz umieramy. To znaczy on bardziej, bo co ja mogłam się zmęczyć przy kurzu :)

Nie chciałabym mieć dzieci rok po roku, bo jedno jeszcze w pieluchach, drugie już w pieluchach, jedno chce na ręce, a tu ciąża, dwa wózki, nie nie nie... Generalnie chcemy zacząć się starać o drugie... Kurcze, zapomniałam, niech pomyślę...teraz urodzę, wrócę do pracy w 2013 na początku, gdzieś rok porobić i w 2014 zacząć staranka, ale teraz faktycznie w kwietniu, żeby było z początku roku. Czyli obecna Dzidzia będzie miała troszkę ponad dwa latka przy początku starań

tak by było rozsądnie i pewnie też bym tak chciała, ale mnie goni metryka, więc albo samomasochizm i drugie dziecko i niedługim odstępie albo jedynak taki jak ja :-(

Oj ja dziewczyny widzę co się dzieje z siostrą mojego P i też bym nie chciała. Co prawda mały ma teraz 1,5 roku a będzie miał dwa jak to drugie Maleństwo przyjdzie na świat. Ale ona teraz rady nie daje bo źle się czuje a tu wiadomo, dziecko na ręce, zakupy i ani się położyć ani odpocząc.

Donia jaka metryka. Moja mam miała 34 lata jak mój brat się urodził

Ostatnia edycja:
Erotyczne sny Ael mnie ominęły?

Donia no mnie wtedy stuknie 30

Żegnam się moje Panie, bo padam na pyszczek. Dobrej i owocnej nocki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W ogóle to jak zaczęłaś pisać o chwytaniu w rączkę to wiesz co ja se pomyslałam:eek:

Bo Ty Dziuro to większa zboczona jesteś ode mnie :-P XD

tak by było rozsądnie i pewnie też bym tak chciała, ale mnie goni metryka, więc albo samomasochizm i drugie dziecko i niedługim odstępie albo jedynak taki jak ja :-(

Ja chciałam dwójkę...chciałam, zanim nie zaszłam w ciążę... Nie żeby to zabrzmiało egoistycznie, ale drugi raz takich 9 miesięcy nie chce przeżywać.

Erotyczne sny Ael mnie ominęły?

Żadne erotyczne, do niczego nie doszło. Co innego po przebudzeniu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry