Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ael a na kolacje z mężem, na jakieś takie wyjścia wieczorowe niezobowiazujące. Ot tak żeby se była. I mnie też się bardziej podoba ta ołówkowa. Taka eleganka i sexi
Robię se wałek z tłuszcu jak się mam wkłuć![]()
Dziurko, dzięki o Wielka
Ja małża wczoraj zgwałciłama mówił, że nie ma sił, hehe
![]()
a Ael to się taki śnił co za tyłek ją łapał.

Dziś mieliśmy. Panowie przyjechali po 9, wyjechali przed 11, mąż pozbierał gruz, pociął drzewo, pojechaliśmy na budowę, zasypaliśmy pól fundamentów, bo na więcej brakło nam ziemi :/... Wróciliśmy, mąż do drewna, w międzyczasie zamurował komin, ja odsprzątałam resztę i teraz umieramy. To znaczy on bardziej, bo co ja mogłam się zmęczyć przy kurzu
Nie chciałabym mieć dzieci rok po roku, bo jedno jeszcze w pieluchach, drugie już w pieluchach, jedno chce na ręce, a tu ciąża, dwa wózki, nie nie nie... Generalnie chcemy zacząć się starać o drugie... Kurcze, zapomniałam, niech pomyślę...teraz urodzę, wrócę do pracy w 2013 na początku, gdzieś rok porobić i w 2014 zacząć staranka, ale teraz faktycznie w kwietniu, żeby było z początku roku. Czyli obecna Dzidzia będzie miała troszkę ponad dwa latka przy początku starań
W ogóle to jak zaczęłaś pisać o chwytaniu w rączkę to wiesz co ja se pomyslałam![]()
tak by było rozsądnie i pewnie też bym tak chciała, ale mnie goni metryka, więc albo samomasochizm i drugie dziecko i niedługim odstępie albo jedynak taki jak ja :-(
Erotyczne sny Ael mnie ominęły?

Sil dobranoc:*
Ael no może troszki a teraz to już w ogóle.