Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A ja se szukam kiecki i znalazłam taką czarną..mmmmm
Dobra laski, która lepsza?
LARGO NOWOŚĆ KLASYCZNA SUKIENKA KOPERTOWA 3401 (1809034848) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
DS-3099l Czarna Zgrabna Sukienka Ołówkowa r. L(40) (1804905259) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mi się ta pierwsza podoba! Taka klasyczna. Do tej drugiej trzeba mieć mega figurę... i jakoś nie w moim typie...
dziurka to Ty pytałaś o te siniaki po kleksanie?
otóż jeżeli jeszcze nie znalazłaś sposobu to ja mam takie rady od koleżanki: zastrzyk robić w tłuszczyk a nie bezpośrednio pod skórę bo piecze i igłę wbijać troszeczkę pod kątem a później rozmasować (nie wiem czy w ciązy zalecane) i niestety i tak mogą powstawać. Ja też kiedyś po operacji brałam parę zastrzyków i do tej pory zostały mi takie brązowe kropeczki
a tu cos nowego? nie dam rady nadrobić, a dziś na urodzinkach byłam u koleżanki, która ma dwoje dzieci 4 i 2 lata i powiem Wam, że zdecydowanie zmieniłam moje nastawienie, że chcę jedno dziecko po drugim - NIGDY![]()
Ja chcę mieć dziecko jedno po drugim, ale nie koniecznie rok po roku... Moja szefowa ma rok p roku dwie córki i aż jej momentami zazdroszczę... Na początku było bardzo ciężko, ale teraz jak jedna ma 5 a druga 4 latka jest ekstra! Prawie jak bliźniaczki, zawsze razem! Ale nie bardzo chce rok po roku bo źle znoszę ciążę i przeraża mnie myśl o takim samopoczuciu i jeszcze dodatkowy obowiązek....
Ael mnie przeraża tylko posiadania niemowlaka i bycie w ciąży... Bo broń boże nie chce jednego dziecka... uważam że to jest dla dziecka krzywdzące strasznie... Zresztą mój jest jedynakiem i sam to potwierdza. A z kolei miedzy mną i bratem jest 7 lat różnicy - to za dużo... mimo, ze fajnie sie dogadywaliśmy to jednak nie ten przedział wiekowy...
Dziś mieliśmy. Panowie przyjechali po 9, wyjechali przed 11, mąż pozbierał gruz, pociął drzewo, pojechaliśmy na budowę, zasypaliśmy pól fundamentów, bo na więcej brakło nam ziemi :/... Wróciliśmy, mąż do drewna, w międzyczasie zamurował komin, ja odsprzątałam resztę i teraz umieramy. To znaczy on bardziej, bo co ja mogłam się zmęczyć przy kurzu
Nie chciałabym mieć dzieci rok po roku, bo jedno jeszcze w pieluchach, drugie już w pieluchach, jedno chce na ręce, a tu ciąża, dwa wózki, nie nie nie... Generalnie chcemy zacząć się starać o drugie... Kurcze, zapomniałam, niech pomyślę...teraz urodzę, wrócę do pracy w 2013 na początku, gdzieś rok porobić i w 2014 zacząć staranka, ale teraz faktycznie w kwietniu, żeby było z początku roku. Czyli obecna Dzidzia będzie miała troszkę ponad dwa latka przy początku starań
Sil ja właśnie podobnie myślę! Akurat zeby było maleństwo kiedy te drugie będzie miało z 2-3 latka. Nooo chyba ze mi się odmieni po porodzie!

jejciu,,dzisiaj bylismy u znajomych ktorzy maja malutka, 1 miesieczna, dziewuszke.. zakochalam się.. Taka fajniutka..serce mi bilo szybciej jak mialam ja na rekach.. no i teraz jak wrocilam do domciu to łezka się w oku kreci..
Tuli kochana :* Ja to teraz wystarczy że zobaczę dziecko maleńkie w wózku na odległość a już mam łzy w oczach...
witam po zakupach po kolacji po pogawedkach z rodzicami ;-) a w sklepie kupilam smoczki 2 ;-) i 2 pary rajstop 40den dla ciezarnych fioletowe i czarne ;-)i chaka z chupa czups ;-)![]()
dziurka mi sie ta sukienka podobala taka luzna nie ta olowkowa ;-)
magda wspolczuje zdrowka zycze:* ja na przeziembienie dostalam same hemopatyczne leki pod jezyk do ssania ale nazwynie pamietam.. i lezec i herbatke pic z cytryna...
ael jak pokoik?
e chyb a wszystkie spia wiec doranoc kochane :*kolorowych ;-)
Aaaaa Atan masz smoczek z identycznym logo jak ja śpioszki!!!
Ten tygrysek przytulony z Kubusiem!A u mnie tragedia... znowu nie chce mi się jeść...
Wczoraj to na musiałam sobie przypominać godzinami i porach posiłków i jeść na siłę... Zupełnie nie czuję głodu... A już się cieszyłam ze wraca mi apetyt... :-(
Ostatnia edycja:
) i jak miałam spódnicę ołówkową to bardzo dobrze się w niej czułam...
A moja gin jedyne jakie zalecenie mi dała to jeść...