• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Nawet mi o pizzy nie mów bo zjadłabym. Chociaż kolacja fest była zjadłam dwie kromki z dżemem a teraz poprawiłam jedną z salami.

No Ael to chyba te meble dziś namiętnie przestawia albo chłopa męczy :-D

mam nadzieję, że bez nas nie rodzi:eek:

To zapraszam serdecznie. Bosz...ale mi ślina po brodzie cieknie.
Neciuszka a tak w ogóle to Ty Aneta masz na imię czy jak bo się dziś zastanawiałam właśnie

Czesc dziewczyny:)

Wchodzę zobaczyć co tam u was i co widzę....dziurka zafasolkowała....normalnie aż mi się łezka ze szczęscia zakręciła...
GRATULACJE piękne kochana....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I teraz zauważyłam że podwójne szczęscie was czeka...kurde 2 lata oczekiwania zaowocowały i wynagrodzą was podwójnym szcześciem....kochana mam takiego banan na twarzy jakbym conajmniej ja była w ciązy....
gratki kochana najserdeczniejsze na świecie....:):)
Obyś się jak najlepiej czuła,jak najmniej zamartwaiła i wszysciutko było w porządku....
napisz mi króciutko kiedy sie dowiedziałas i jak, jaka była reakcja meza itp...czy sie spodziewałas i co pomyslałas jak zrobiłas tesciora...:):)

reklama
Jestem w szoku, że tak malutko dzisiaj naskorbałyście, ja wchodzę pewna, że będę miała kupe czytania a tutaj proszę - miłe rozczarowanie :-) ja dziś znów robię pizze bo z wczoraj sosik został i drożdże to szkoda, żeby się zmarnowało a wczoraj taka dobra wyszła :P:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry