• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Widocznie jakieś szczęście na forum spłynęło ostatnio i dziewczyny po dwie owu mają, w końcu ja tez miałam.Chyba..
Neciuszka będzie ok wszystko teraz moja droga się oszczędzaj.
Lamia a Ty jak się czujesz?
Magda a Ty cos lepiej po tym przeziębieniu?

No nie wiem, w każdym bądź razie dupek wydłużył wszystko, jestem po terminie @ tej co gin wyliczył teścior pokazał już po 3 min :happy:

dziurko napewno będę uważać na siebie, dupek poszedł w ruch też

Ostatnia edycja:
dziurko kochana: czuję się dobrze, tylko szczęka już mnie boli od ziewania, co robię normalnie co 30 sekund :-), jestem nie wyspana bo w nocy nie moglam spac, zreszta tak średnio to przesypiam spokojnie jedną noc w tygodniu.
A ty jak się masz podwójna mamusko?? A jak chłopczyk już wrócił do siebie, i w ogóle jak się udała wizyta?

p13.jpg

reklama
Magda łoo matko jaka ślicznośc. A ta kokarda, no słodycz sama. A to Twój psiak?
Lamia dzięki kochana, że pytasz. Weekend nawet fajny, za tydzień powtórka, zresztą dodam notkę na kameralnych.
A ja się czuję kiespkawo, podbrzusze boli jak diabli bo w końcu dzieciaczki rosną i tak się zastanawiam jak w takiej sytuacji brzuch rośnie?
Ziewasz moja droga bo ta pogoda dziś taka nijaka
Neciuszka mówię Ci kochana, że zobaczymy jakie zalecenia da jutro gin, choć tego dupka może będziesz brała dalej, ja biorę...
Martocha jak tam samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry