• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziurka: czasami kobiety z blixniakami mają normalne brzuchy i wcale nie widać ze sa dwa maluszki, chyba na wielkośc brzucha to nie wpływa. Zalerzy ile wód płodowych i myslę ze od osobistych tendencji do tycia, ja sie obawiam bo potrafię szybko nabrać ciała, no ale w koncu ciąza nie zdarza sie codziennie :-). A ja dzisiaj rano miałm mniejszy brzuch niz przez ostatnie dni, i jakoś mnie to zmartwiło, zeby juz był 26 bo mam usg, chce zobaczyc juz moje dzidzi bo na razie nie czuję sie ze cos w sobie nosze ,to mnie strasznie przygnębia

reklama
martocha ano jakoś tak wyszło :-D moja tepmertatura dzielnie się trzyma na poziomie 37,1 cały czas :)
dziurko mnie gin powiedział poprzednio że będę musiała dupka brać do 12 tygodnia przynajmniej i dlatego odrazu dostałam recepte drugą, mam małą błonę śluzową i coś tam jeszcze.

Cześć Dziureczko:)
Samopoczucie już lepiej..chociaż martwię się dzisiejszym spadkiem tempki- ciągle jednak żyjemy nadzieją,że wstrzeliliśmy się w owulkę i będzie dzidzia..
Może jutro się podniesie i już będzie w górę szła ;p
A jak Ty się czujesz? pewnie brzuch boli przez rozciągającą się macicę..

Ale się cieszę Neciuszką!! :D
Chcę usłyszeć historię z dzisiejszego poranka! :)

martocha ano jakoś tak wyszło :-D moja tepmertatura dzielnie się trzyma na poziomie 37,1 cały czas :)
dziurko mnie gin powiedział poprzednio że będę musiała dupka brać do 12 tygodnia przynajmniej i dlatego odrazu dostałam recepte drugą, mam małą błonę śluzową i coś tam jeszcze.

A jak mąż zareagował? :)
Zobacz jak wcześnie miałaś objawy..to niesamowite :)

Neciuszka ja to sie nie mogę doczekać Twojej jutrzejszej wizyty. A słuchaj no idziesz prywatnie czy na nfz? I do ck?

Lamia nie wiem ale Ci powiem, że ten brzuch niżej mam twardy taki jakis, sądzę, że to wynika z małego szoku dla organizmu.
A to kochana jeszcze tydzień musisz wytrzymać, ja mam 3 października kontrolne a potem w 12 tyg przeziernosc karkową i coś tam jeszcze a potem to nie wiem ale ponoć dosc często będę miałą usg

Martocha tak jak piszesz wszystko się rozciąga i w ogóle organizm się przyzwyczaja więc wiadomo, że trzeba będzie zęby zacisnąć. Ja to sobie moge pocierpieć bo to przyjemne cierpienie.
A Ty moja droga to się tak nie martw bo na pewno będzie ok. Patrz taka Neciuszka panikara jedna:P zaciążyła.

Własnie Neciuszka który to cykl staranek?

Ostatnia edycja:
magda: wow jak elegancik, i ta słodka kokarda - super, jak sie zwie?
W domu zwany jest Ivo :-)

Magda łoo matko jaka ślicznośc. A ta kokarda, no słodycz sama. A to Twój psiak?
Lamia dzięki kochana, że pytasz. Weekend nawet fajny, za tydzień powtórka, zresztą dodam notkę na kameralnych.
A ja się czuję kiespkawo, podbrzusze boli jak diabli bo w końcu dzieciaczki rosną i tak się zastanawiam jak w takiej sytuacji brzuch rośnie?
Ziewasz moja droga bo ta pogoda dziś taka nijaka
Neciuszka mówię Ci kochana, że zobaczymy jakie zalecenia da jutro gin, choć tego dupka może będziesz brała dalej, ja biorę...
Martocha jak tam samopoczucie?

Mój mój :-) No słodziak jest niesamowity :-)

Chodzę prywatnie do gina ale nie zdziera kasy strasznie. Oczywiście do CK na paderewskiego dokładnie. Ja też się wizyty doczekać nie mogę żeby wiedzieć co i jak. To jest 3 cykl teraz po odstawieniu anty i pierwszy z dupkiem był.

matrocha widzisz kochana wszystko jest możliwe beta tydzień temu nie wyszła a wczoraj i dziś test tak. nie wiem co było objawem a co nie ze względu na dupka. Wiem że od dwóch dni mnie swędzą (.)(.) i bolą niemiłosiernie, brzuch pobolewa, i śluz się pojawił i sobie cieknie co chwila.

lamia pierwszy test zrobiłam wczoraj ale nie wierzyłam, powtórzyłam dziś i też pozytyw. a zrobiłam bo jestem po terminie @ wyznaczonej przez gina i śluzu nie powinno być jeśli @ miałaby być, no i temp cały czas wysoka jest

Neciuszka paderewski to tam od sienkiewki w bok? Nie wiem czy kojarzę dobrze..
Magda no jakbyś chciała jeszcze jednego to wal smiało:P
Lamia niech se trwa ile chce, boli ale przecież się z tym liczyłam i bardzo tego chciałąm

reklama
Neciuszku moje ogromniaste gratulacje:szok:!! strasznie się cieszę!:happy2: i to prawie zaraz po tym jak taka byłaś załamana, że się nie udało.

nie było mnie przez weekend na forum bo wybyłam z domu a tu takie nowiny. jeszcze was nie nadrobiłam cos ciekawego?
Martocha tobie też się uda na bank!:-)

u mnie na razie brak jeszcze @ czekam do srody i może też zatestuję, ale przeczucie raczej kiepskie.
buziaki i pozdrowienia dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry