• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko, ja moge miec stacjonarny, bo mam router i sobie wlacze wifi na mieszkanie. tylko w netii to chyba jest tak, ze trzeba miec telefon, zeby uruchomic net, a ja nie mam telefonu stacjonarnego...

reklama
Mili nie kochana i własnie też jade na routerze bo na dwa kompy(lapek i zwykły rupieć). mam sam internet i przez pierwsze trzy miesiące płaciłam niecałe 30 zł a potem niecałe 60 ale net mam z prędkością 54mb/s

Magda no ja to jak Ci kiedys pisałam że ją wzięłam(znaczy się P wziął) bo to suczka i mieli...wiesz co zrobić. No i tak się u nas znalazła.

krzynka..nie wiem, czy u nas w miasteczku jest UPC, ale dowiem sie i Dziurko sprawdze ta netie.dzieki dziewczynki!

Dziurko...a jak ty sie czujesz kochana? pewnie ciagle piekniejesz w tej ciazy...widac juz cos troszke?

lamiav...takie cos jak multimedia to chyba u mnie jeszcze nie wymyslili:-) jak jestes zmeczona i spiaca to sobie odpoczywaj i lez, widocznie twoj organizm tego potrzebuje. dzidzi moze tez chce odpoczac:-) poza tym ta pogoda...

Ostatnia edycja:
Haha a radiolog Guzik. kurde w ty kielcowni to same takie nazwiska, że o matko

Milia no własnie ja też nie mam dużych możliwości i u mnie upc bardzo kiepsko a tego multimedia...takie coś w ogóle jest?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry