• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia...a bo ty taka biedna jestes, ze w pracy siedzisz...hmmm...to moze jakiejs herbatki sie napij, moze zielonej, ona pobudza a chyba w ciazy mozna ja pic, ale lepiej zapytac dziewczyn...
Dziura...podbijam, bo w poprzednim poscie edytowalam...jak ty sie czujesz kochana tak w ogole? brzusio juz troszke widac?:-)
Pyscek....podobno jest to mozliwe, tylko te @ w ciazy sa bardzo spokojne...

reklama
A ja nadrabiam blogowe zaległości i jestem własnie na etapie Adama G. Normalnie po tym to dopiero plumka

Milia kochana nie zauważyłam, przepraszam.
A czuję się średnio na jeża, ale tego chciałam i z tego też jestem szczęśliwa. Brzuch(ten niżej, nie sadełko) mam twardy bo się tam wszystko rozciąga ale nie no nie widać, za wcześnie. W ogóle nie wiem kiedy będzie widać w takiej ciązy. A Tobie jak weekend minął kochana?

Pyscku no ja miałam jednodniową@ taką normalną nie jakieś plamienie i chyba Sil też miała podobnie.

Lamia ja nie wiem co Ci doradzić bo tez padam a tu kawy pić nie wolno

Neciuszka a niech sie nazywa jak chce aby tylko dobry był.
Kurde a Ty słyszałaś ile guzik za usg 4d bliźniąt bierze? normalnie szok

Ostatnia edycja:
Lamiav no to chyba Bidulko musisz się nauczyc spać z otwartymi oczami.
Pyscku a no podobno mozna właśnie i to nawet do 3 -4 miesiąca mieć krwawienie w ciązy udające okres.
Neciuszkufaktycznie bezbłędnie się ten twój gin nazywa

Dziurko...no wlasnie ja jestem ciakawa kiedy brzuszek zacznie ci rosnac:-) u mojej kolezanki to nie bylo nic widac do 5 m-ca...no...ale u kazdego jest inaczej. uwierz kochana, ze ja wolalabym sie czuc zle a byc juz w tej ciazy...
a u mnie weekend fajnie, zebralismy sie ze znajomymi i wspominalismy jeszcze turcje. poza tym bylo w miare cieplo i moglam z rodzicami posiedziec u nich w ogrodzie:-)

dobra dziewczyny ja sie biore za pisanie pracy mgr, bo w koncu sie nie wyrobie i nigdy sie nie obronie. :-(

Pyscku nie wiem bo mnie to nie mdliło tylko ogólnie się czułam źle ale zwalałam to na pogodę i na zmianę na jesień.

Milia aa to pisz, pisz. Koleżanka też z dwójeczką? To w 5 to późno jak na parkę w brzuchu

Dziurka na stronie u niego pisze że 150 zł ale nie wiem może u bliźniąt więcej bierze. ale jest najlepszy kochana w kielcach, jest jeszcze jakiś dr Misiek (też nazwisko ;) ) ale ma dużo niepochlebnych opinii że robi po łebkach i jakiś taki niedokładny,

Pyscek...a co? podejzewasz,ze jestes w ciazy? robilas test?

Dziurka..kolezanka tez z dwojeczka, ogolnie do 5 m-ca wygladala, jakby sobie po protu przytyla troszke ale tak konkretnie to wybilo ja w 5, taki typowo ciazowy brzusio sie zrobil...jak cos sie u ciebie pojawi to bedziemy blagac o fotke!:-)

Neciuszka ja do guzika dzwoniłam, znaczy się na rejestracje to mi powiedziała babka, że za usg(echo serca+trofia) za bliźnięta to 300 zł

milia ee no nie będizecie błagały, ja się nie dam długo prosić ale to dopiero jak zauważę że mam większy brzuch

reklama
kurcze nie wiem co mam myśleć ... mam @ non stop źle się czuje, jak coś zjem jest mi niedobrze ... wogóle inne objawy niż przy @ ... i do tego te ciągłe zmiany nastroju :-(

testu nie robiłam bo @ przyszła, a nie wiem czy po niej nie zrobić, tylko nie wiem kiedy ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry