• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziura mój ast byłby wniebowzięty :-p miałby się z kim bawić :-) a gdybym miała dom z gumy byłoby lepiej :-p 3 psy w zupełności mi wystarczą :-) i tak robię furrorę idąc z dwoma mopami i mordercą :-p

Neciuszka aaa to wiem gdzie, tam taki kebab dobry był ale nie wiem czy jeszcze jest. A do kogo kochana chodzisz?

Krzynka oj u Ciebie też będzie dobrze, obaczysz, że zafasolkujesz szybciej niż myślisz

Magda a cóż to za morderca?

Magda to tak jak i mój, też amstaff z..czymś ale wygląd ma amstaffa. I morduje kosze na śmieci jak nikt nie widzi bo jak ktos jest to się nie odważy. Ostatnio zamordowała piłkę do nogi a ostatnio przyuważyłam, że idzie do szafy i kładzie sie na butach P. tych co to w piłkę w nich gra i że tak powiem nim najbardziej "pachna". Tęskni za pańciem swoim

A i się miałam pytac jak tam relacje z M? i mnie się zdaje czy Ci suwaczka jednego ubyło?

kurde, odlaczyli nam internet:( poki nie zalatwimy sprawy bede korzystac z jakiegos przenosnego playa, wiec bede ograniczona w kontaktach z wami. nie wiecie moze przypadkiem gdzie najlepiej oplaca sie teraz internet wziasc?
a tak w ogole dotalam @...ale sie ciesze, bo za pare dni sie skonczy a ja zaczynam starania! :)

reklama
No my mamy asta z krwi i kości z papierami :-) zresztą cała trójca jest rodowodowa :-)

z M. dobrze, nawet lepiej niż było :-) ale nadal nie posprzątał, w sobotę byliśmy na działce z jego rodziną :-) miło było :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry