• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka jakby to nie był problem to zapytaj, będę Ci bardzo wdzięczna. A widzisz do łodzi nie uśmiecha mi się jeździć bo to daleko i wiadomo, że poczucie w trasie kiepskie i teraz sama jestem i...no o kase też mi chodzi bo jechać do Ck a do Łodzi to spooora różnica

reklama
NECIUSZKA!!!! JA CIEEE! CUDNY POCZĄTEK TYGODNIA!!!!!!!!!! GRATULUJE KOCHANAAAA!!!!!!!!!!!!! Ale ja czekam jak coś na wyniki jutrzejszej wizyty u gina, jak potwierdzi na usg, będę spokojniejsza. Ale bardzo bardzo bardzo się cieszę :*

Pyscku, jak najbardziej jest możliwe by była normalnie @ a kobita w ciąży, nawet do 3 miesiąca może tak mieć. Poczekaj z testem parę dni i zrób.

Kochana zapytam jutro :-) a i spojrzę na nazwisko po drodze bo jest też na paderewskiego lekarz w kielcach bardzo ceniony i oblegany tylko uciekło mi nazwisko wiem że do niego wcześniej się umawiać trzeba i czekać na wizytę.

Ael ja też będę spokojniejsza jak gin potwierdzi

Neciuszka SUPER WIEŚCI!!!! Ha to ja wykrakałam ci tą ciążę!! Nie wiem dlaczego ale po prostu to czułam! :-D

OMG OMG OMG!!!!!!!!!! jak to? :)
Gratulacje Neciuszka :))))

a ja dziś miałam mocny spadek tempki, prawie o 0.2'C... :(

Tule kochana! ;* Ale pamiętaj ze czasem temperatura się obniża na dzień przed owulacją. Albo też w czasie implantacji zarodka.

p13.jpg

Aaaa jakie to twoje mopki są śliczne! :-) Normalnie udusiłabym!! Przeraża mnie tylko ich strzyżenie... Ja miałam pudla i pamiętam ile z tym było zabawy, a sierść rosła jak szalona!

Neciuszka ja to sie nie mogę doczekać Twojej jutrzejszej wizyty. A słuchaj no idziesz prywatnie czy na nfz? I do ck?

Lamia nie wiem ale Ci powiem, że ten brzuch niżej mam twardy taki jakis, sądzę, że to wynika z małego szoku dla organizmu.
A to kochana jeszcze tydzień musisz wytrzymać, ja mam 3 października kontrolne a potem w 12 tyg przeziernosc karkową i coś tam jeszcze a potem to nie wiem ale ponoć dosc często będę miałą usg

Martocha tak jak piszesz wszystko się rozciąga i w ogóle organizm się przyzwyczaja więc wiadomo, że trzeba będzie zęby zacisnąć. Ja to sobie moge pocierpieć bo to przyjemne cierpienie.
A Ty moja droga to się tak nie martw bo na pewno będzie ok. Patrz taka Neciuszka panikara jedna:P zaciążyła.

Własnie Neciuszka który to cykl staranek?

Mam koleżanki z bliźniakami to mówiły że brzuch po prostu szybciej "wyłazi" ale to wcale nie oznacza ze będziesz na koniec większa od nas :-D

neciuszka: a co cię podkusiło zeby dzisiaj robić test??

dziurka: bole br zucha to chyba będą trochę trwały, mnie tak pogolewa co jakis czas jak na okres, nie przyjemne uczucie,

dziewczyny polecam stronke, cikawie opisane tygodznie ciązy
Kalendarz ciąży: 6 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

Znam ją! Ja jeszcze lubię zaglądać tutaj: Trymestr 1 | Ciąża tydzień po tygodniu

Bardzo sympatyczna strona!

witam,
chciałam zadać Wam pytanko, bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad nim ... a mianowicie : czy jest możliwe że jak kobita ma @ to też może być w ciąży ??

Moja szefowa miała okres do 4 miesiąca. I wcale nie zauważyła żeby był mniejszy czy coś. Tak więc test możesz zrobić! W prawdzie wydaje mi się że na objawy jako takie jeszcze za wcześnie ale kto wie... każda z nas jest inna!.

A ja wam się nie chwaliłam moimi pazurkami!!
P1060444.jpg
Pierwszy raz bawiłam się lakierem pękającym!! Świetna sprawa!! :-D

fifka wykrakałaś i dobrze :)

Żeby tylko jutro gin potwierdził i powiedział że wszystko ok będzę w pełni szczęśliwa. Nawet to że po zjedzeniu parówki mi niedobrze mi nie przeszkadza :-D

reklama
Nieciuszka to trzymam kciuki za jutro!! Bardzo bardzo mocno!! Daj koniecznie znać Smsem co tam ci lekrz powiedział, bo oszaleje!! :-D

Lamiav
mi tak pięknie paznokcie rosną ze nie nadążam ich piłować!! :szok: Ciąża wpływa na nie wręcz odlotowo!! co do drapania to też się drapie.. ale jakoś jeszcze sobie krzywdy nie zrobiłam!

Krzynka to tylko i wyłącznie przez ciąże... wcześniej też nie dawałam rady nic wychodować... normalnie tragedia była...

Idę jeść bo maluszek coś za cichutko rano siedzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry