• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dam znać dam kochane smskiem najpierw, ale to dopiero po południu mój gin od 16 przyjmuje. Na szczęście jutro czasu myśleć nie będzie bardzo bo rano jedziemy do włoszczowy do matuli mojej bo staje do przetargu. wrócimy prosto do gina. Właśnie robię małżowi porządek w szafce z ciuchami potem moja idzie na taptetę.

reklama
No własnie Neciuszka zetemesa proszę po wizycie.

Fifka łoo jaki pazur elegansi.
Hm..na razie mam twardy jak nie wiem a na rośnięcie ma czas

Ael czy Ty zawsze musisz wszystko widzieć?
Znowu myślałam, żw rodzisz

Krzynka czekaj no jeszcze trochę a i Ty będziez chwaliła się tesciorem pozytywnym

Lamia no to gratuluję zbiorów też uwielbiam kiełki.
Dziurko dziekuję Ci bardzo liczę też na to mocno, że jakis maluszek do mnie zawita.
No To Fifko dajesz mi nadzieję, że też chociaż w ciązy kiedyś bedę miała długie szponki.

NECIUSZKA GRATULACJE !! Oj fasolki się sypią sypią :) :-D

Fifka: Paznokietki super :) też bym chciała takie wyhodować, ale jak tylko trochę podrosną od razu się łamią :(

Kurde delegacja mnie wykończyła ;/ cały czas wymioty, latanie do łazienki...praktycznie nic jeść nie mogę ;/ :-(

Lamia.... Mmmm... kurcze mam zachciankę na kiełki i co teraz? Dzisiaj koniecznie sobie muszę kupić i zasadzić!

Laura Tule kochana... takie uroki początkowej ciąży niestety.... :-( Koło 2 trymestru powinno minać.. pij dużo żebyś nie nie odwodniła.

O matko!! Jutro kończe 19 tydzień i zacznie się 20!!! O_O Ale czas zasuwa!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ael: ja samopoczucie ?

A takie sobie, puchnę okropnie, ręce drętwieją i bolą, zgiąć nie mogę, nogi bolą, wszystko boli, zmęczona...no czyli ciążą pełną parą :-D

Ael czy Ty zawsze musisz wszystko widzieć?
Znowu myślałam, żw rodzisz

Dżisyyyys panikaro! Niech ją ktoś uspokoi :-P

Kurde delegacja mnie wykończyła ;/ cały czas wymioty, latanie do łazienki...praktycznie nic jeść nie mogę ;/ :-(

No czyli ciąża zaczyna się pełną gębą :-D Przyzwyczaj się na dłuższą metę :-)

Fifka ciesz się tymi paznokciami, bo w jak mały się urodzi to trzeba ciachu ciachu zrobić :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry