• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia może spróbuj czerwonej herbaty chyba zakazana nie jest bo nie wiem co można a co nie :-D

Dziurka
no fotka koniecznie :D no to nieźle ale i echo serca iw ogóle, a facet najlepszy podobno więc warto myślę

reklama
Neciuszka gameta mi jeszcze zostaje ale nie wiem za bardzo co mam robić teraz bo i tu lekarz potrzebny jakby co i jakiś specjalista i w ogóle...ech normalnie ...
A guzik ponoć fakt, najlepszy..

Pyscku może zrób test jednak bo jak piszesz, że masz @ non stop to może to troszkę bardziej sprawa skomplikowana

Pyscek...to w takim razie 3mam &&&&& mocno, ale cichutko, zeby nie zapeszyc. ja mysle, ze chyba mozesz zrobic test jutro rano...ale ja sie nie znam, bo testu nigdy nie robilam...wiec nie chce mieszac

Neciuszka mój gin to w ogóle powiedział, że on się nie podejmie smodzielnego prowadzenia tej ciazy. Cieszy sie że mogł pomóc i może mieć na mnie oko i zawsze mogę przyjść po poradę i receptę jakby co ale sam jej nie poprowadzi bo nie ma doświadczenia w tego typu ciążach. Polecił łódzką gamete i dr radwana, który ponoć jest bardzo dobry ale drogi i ponoć niezbyt miły. I się własnie zastanawiam czy czasem nie isć do Ziółkowskiego do kieleckiej gamety. A ten mój to mówi, że jak się nie zdecyduję za szybko to mam przyjść do niego na 3 października i on zrobi kontrolne usg czy serduszka biją itd ale na 12 tydzień mam się umówić z guzikiem bo trzeba przezierność zrobić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry