• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka - gratuluje fluidki sie przydaly i kciuki:)

ja mam dzis stresa jak nie wiem :/ przed wizyta jutrzejsza u ginia stresuje sie bo cos malo ciazowo sie czuje nudnosci odeszly wogole nie czuje nic po za czasem ciagnieciem podbrzusza i nachodza mnie glupie mysli wybijcie mi je z glowy :/ bo chyba zabardzo dzis panikuje jeszcze moj facet wczoraj mnie wkurzyl poteznie od samego wieczora przez dzisiejszy poranek ale facet to pikus w porownaniu z moim stresem boje sie ze bedzie cos nie tak z ciaza i obawiam sie co jutro bedzie :/ a wizyte mam o 21 wiec potem wam odrazu zdam relacje

reklama
Oluśka Witamy !

Piesek Madzi ładny, nawet bardzo, ale ja bym w domu nie mogła mieć takiego zwierza z bujną sierścią :) Moja Ramona ma króciutką a i tak odkurzać jej kłaki muszę codziennie. Jak usiądę na dywanie do jestem cała w sierści ;/ Pewnie dużo czasu zajmuje pielęgnacja takiego psiaka, nie?

Laura mam asta i dwa shih.. więcej sierści jest z asta niż z futrzaków :-) Ich włosy to leży jakiś pojedyńczy na legowisku czy kocyku :-) One mają włos podobny do włosa ludzkiego i nawet jak je czeszę to łatwiej jest ich długi włos sprzątnąć niż krótką wbijającą się sierść :-) One gubią włos tak jak my ludzie :-) ale nie mają tak,że gubią nadmiar na wiosnę i zimę :-) one nie linieją :-)

Dzień dobry
jestem jestem dziurko :) moje biedactwo :*

No więc ja na dzień dobry coś wam pokażę :)
Zobacz załącznik 391772

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Tak krzyknęłam jak to zobaczyłam, aż się małż wystraszył, że coś mi się stało!!!! Wiedziałam, wiedziałam, po prostu ja to wiedziałam, że coś jest nie tak!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! A to wszystko przez to, że ten pierwszy test zrobiłaś tak wcześniej i potem już wszystko do pupy!!!!! :wściekła/y: ale najważniejsze, że wyszło jak wyszło w efekcie końcowym ;-)

Ooo a tego to nie wiedziałam :) A masz rację, ta krótka się wbija gdzie popadnie :) Szlag mnie trafia jak wracam do domu a widzę Ramonę leżącą na naszym lóżku bądź na kanapie ;/ wszystko w kłakach, a nie mogę jej tego oduczyć ;/ ot taki wygodnicki pies.

Neciuszka :):):) Normalnie bym Cię uściskała :) Gratuluję :)

Magda, ale puchatek przepiękny :)

Dziureczko, to mija, na początku boli bardzo, wiązadła, brzuch, wszystko, ale potem mija. A co tam z Twoim psem, wymyśliłaś coś?

Lamia, spokojnie, to naturalne, ja w ciąży się poczułam dopiero w 18 tygodniu, jak poczułam ruchy, wcześnie to było jakby obok. Wiedziałam, że jestem w ciąży, ale nie czułam tego. To przychodzi z czasem, nie przejmuj się :)

Pyscku
, jest możliwe, nawet do 3 miesiąca, skąd pytanie? Sama miałam, jak Ci Dziurka odpisała. Pyscku, ja zrobiłam niby w trakcie @ i wyszło. Możesz robić nawet już, teraz. A najlepiej na betę.

Lamia, nogi spuchnięte to jest dramat, wiem, co mówię, bo już mi nie klęsną wcale. Zwyczajnie boli, jak zginam. I są ogromne...

Ael, może jedz magnez, mniej bolą, nie drętwieją przynajmniej

Witaj Oluśka :)

Magenta, będzie dobrze, zobaczysz, a co chłop zrobił?

o matko, żem jest.
Ael no kurna ja to Ci juz powiedziałm coś wczoraj o czymś:P
Magda o mamo, ja myślałam, że ten pierwszy to pluszak. :-D Ale słodziaki

Sil a jeszcze nic ale ten pies przyprawia mnie czasem o zawał i pomału doprowadza do ganic wytrzymałości

reklama
Ael, może jedz magnez, mniej bolą, nie drętwieją przynajmniej

Kochanie magnez biorę, po prostu organizm przed porodem nabiera wody, a dodatkowo ja nabawiłam się takiej ciążowej wersji zespołu cieśni nadgarstka, więc dodatkowo chryja.
Muszę przeczekać do końca ciąży. Najgorzej z rana, bo przebudzeniu i 2 godziny się trochę męczę, potem odpuszcza, chociaż odrętwienie jakieś czuje.

o matko, żem jest.
Ael no kurna ja to Ci juz powiedziałm coś wczoraj o czymś:P

To może Ty za 4 tygodnie za mnie uródź co??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry