• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ael: to ty już za miesiąc rodzisz, :szok: ale jaja, to bedzie nasz pierwszy dzidzius :)) super

Sil: nie chę, cie meczyc ale moze juz co nieco wiesz na temat mojej sprawy w temacie o podział majatku - nie wiem czy pamiętasz?

wcinam szarlotkę bo wczoraj piekłam :)

reklama
sil: przepraszam, :zawstydzona/y: pomyliło mi się

Ael: o jak tak nogi puchną ,to ja chyba w męzowych butach będę smigac, bo i bez tego mam grabie 40 :-D
Ty już masz torbę naszykowaną do szpitala, a słuchaj czy masz jakąś połozną, lub kogoś opłaconego kto bedzie przy porodzie?

posprzątałam w kuchni wkońcu bo wczoraj żadnemu z nas się nie chciało, zjadłam zupkę sobie nawet :] a miałam nie gotować nic

lamia ja tez 40 noszę :-D

ma_gdalena, Sil, Iwasku, miliaaa narazie nie dziękuję nikomu dopóki nie potwierdzę, ale wczoraj wytrzymałam jakoś bo wynik był wczoraj też pozytyw, zrobiłam dziś też rano i już musiałam wam wstawić bo by mnie zjadło :-D

Ostatnia edycja:
Ael: o jak tak nogi puchną ,to ja chyba w męzowych butach będę smigac, bo i bez tego mam grabie 40 :-D
Ty już masz torbę naszykowaną do szpitala, a słuchaj czy masz jakąś połozną, lub kogoś opłaconego kto bedzie przy porodzie?

Torby jeszcze nie mam naszykowanej, jeszcze czas. A po co mi opłacać położną, będą w szpitalu przecież bo muszą być. Ja nie będę rodzić prywatnie :-P

Ael, a Ty naturalnie? Bo an cesarkę to się wcześniej umawia

A to nie wiem, jutro się dowiem, bo jutro mam wizytę u ginki.

reklama
neciuszka: no to znasz ten ból , wielkie stopy :-)

ael : ja tak tylko pytam, bo u mnie to mi każdy radzi znaleźć sobie jakąs połozną, bo podobno w naszym szpitalu ti normalnie rodzic to masakra , i tak chciałam wiedziec, co i jak, bo ja tez państwowo bede rodziła,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry