• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael Ty to spokojna dusza jesteś!!!!! :-D ja już mam zamiar spakować się przed świętami Bożego Narodzenia a termin mam na 20.01 :-D

Lamia i Neciuszka ja też niestety mam kompleks dużych stóp :-p

Cześć dziewczyny :)
Neciuszka WIELKIE GRATULACJE!!! :) A już pewnie myślałaś, że cykl stracony a tu proszę :D taka niespodziewajka :)

Ja weekend trochę odchorowałam, ale dzisiaj jest już znacznie lepiej, więc można się wyleczyć naturalnymi domowymi sposobami :)

Co tam u Was dziewczyny ciekawego słychać? jakieś dobre wieści oprócz Neciuszki? bo chyba nie zdołam Was nadrobić ... :(

Lamia ja mam 41, zamówiłam kapcie do szpitala 41-42 i ledwo ledwo są na styk :-D

Magdalena pozory mogą mylić, ja stresuje Pabla z tym pokojem, więc wiesz :-) Tyle jeszcze rzeczy mam do zrobienia, że szok!

Lilly no zdrowiej zdrowiej.

Ja z żalami sie zgłaszam.
Jak mnie chłop zakurzył to się w pale nie mieści, palant jeden.
Siedzi na wolnym bo se coś zrobił i dzwoni do mnie i gadamy i mówię mu, że dzwoniłam do radiologa, że kupe kasy to kosztuje bo 300 zł to usg a ten że za dużo. jeszcze się siostrunia jego wtrąciła. że ona takie rzeczy za darmo ma, że zdzieraja ze mnie kase. Ku*** jeszcze ze dwa dni temu sam mi kazał robic a teraz przestawiło mu się? A może ktos mu przetłumaczył, że może co, ja tak mówię tylko żeby mi kasy więcej przesłał bo juz nie wiem? No tak mnie wkurzył że się w pale nie mieści. to ja staram się, chodzę na paluszkach, uważam na siebie bo wiem, że jakby nie daj Boże cos to ja tego kolejny raz nie przeżyje a on... Palant jeden! Rodzinka pieprzona...ech

A i jeszcze siostrunia z usg własnie wróciła i poszedł oglądać zdjęcia i tak sie zachwycał.... Normalnie cos mnie zaraz trafi. Własne ma gdzieś a siostruni wszystko najważniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry