• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Doniu co do tego L4 to ja mam tak jak Sil napisała ale plus wszystkie dochody, której wpłynęły na konto przez te ostatnie 12 miesięcy, czyli nie tylko wypłata ale ewentualne premie lub tak jak w moim wypadku 13-tka,

Ael oj bo Ci się remontów zachciało:P
A tak powaznie to współczuję, nie lubię bałaganu, remontów, malowania itd

Fifka o matko a o co? Weź mi tu szybko mów bo ja się zaczęłam powaznie zastanawiać czy ja czegoś przykrego Ci nie napisałam albo co

Dziuraa! Przynajmniej mój syn będzie miał ładny pokój! :-P A Pablo widział dziś w malarskim szablony do malowania ścian i mówi, że takie z ciuchcią czy łódką widział i już u się oczy świeciły XD

Fifka a kopnij takich mężów co o Ciebie nie dbają :-P

ale to Ty przecie jesteś naszą żoną, no jak nie jak tak;***

Dziuraa! Przynajmniej mój syn będzie miał ładny pokój! :-P A Pablo widział dziś w malarskim szablony do malowania ścian i mówi, że takie z ciuchcią czy łódką widział i już u się oczy świeciły XD

Fifka a kopnij takich mężów co o Ciebie nie dbają :-P

Aeeeellll a co ze mną???? ;(((

reklama
Ael ooo takie fajne by były, kurde ja to se wezme tego Twojego Wiktora za męża jak urośnie a ty będziesz moja teściową. Ja chcem miec taki pokój!!!!!

Fifka...żono moja number two, kajam się na kolanach przed Twym zacnym obliczem i błagam o wybaczenie, o pokute tylko proszę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry