• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael łoo matko kochana co za wykład. Ale dzięki, bardzo dobrze ujęłaś cały problem. Powiem Ci, że olałam sprawę. A jak mój dzwonił to wyłozyłam kawe na ławę i sam stwierdził, że troche się wszyscy wtracają. No ale zobaczymy co będzie, myślę, że to tylko chwilowe.

Fifcia...olałam sikiem prostym a Ty ciuszkami sie nie przejmuj bo one to mało istotne. Ważne żeby zdrowe

Ostatnia edycja:
Dobra dziewczynki idę się położyć już. Jutro ciężki dzień i dłuuuugiii. Mam nadzieję się wyspać :-D Jak wyjdę od gina napiszę kilka esków :-) buziaki do jutrzejszego wieczora kochane :*

Powiem Ci, że olałam sprawę. A jak mój dzwonił to wyłozyłam kawe na ławę i sam stwierdził, że troche się wszyscy wtracają. No ale zobaczymy co będzie, myślę, że to tylko chwilowe.

Otóż to, olej, wyłóż sprawę. Już jest progres bo przyznał, że inni za bardzo się wtrącają. A Ty mu powtarzaj, że wy to WY plus dziecko a nie wy to wy plus dziecko plus cała rodzina inna. Bo czasem z rodziną to lepiej się na zdjęciach wychodzi niż w rzeczywistości koegzystuje.

Dobra dziewczynki idę się położyć już. Jutro ciężki dzień i dłuuuugiii. Mam nadzieję się wyspać :-D Jak wyjdę od gina napiszę kilka esków :-) buziaki do jutrzejszego wieczora kochane :*

No ja myślę, że do mnie również :-P

Dzieki

jaka a sówka?

Denerwuje sie mam nadzieje i czuje że na 99% dostanie mój w środe rozwód oboje go chcą upłynął prawie rok są szanse

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry