Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
GRATULujE a nie mowilam ;-) fluidki pomogły i jak to mowilam dasz zdjecie brzucha bedziesz w ciazy ;-) 2 nraz sie sprawdzilo ;-)sUPER ALE SIE CIESZE ;-) GRATULUJeeeeeee ;-)Dzień dobry
jestem jestem dziurkomoje biedactwo :*
No więc ja na dzień dobry coś wam pokażę
Zobacz załącznik 391772
kOCHANIE BIZU PIEKNA ;-) a moja mamuska miala @ do 3 miesiaca ciazy wiec wiesz mi czasem sie ja ma skromniejsza ale jest... wiec nadzieja jest ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)witam,
chciałam zadać Wam pytanko, bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad nim ... a mianowicie : czy jest możliwe że jak kobita ma @ to też może być w ciąży ??
Witamy w naszym gronie zycze szybkiego zafasolkowania ;-)Jestem jaktora sie stara juz kilka ładnych miesięcy a jak Was idzie?? pozdrawiam:*
Mag bedzie dobrze daj znac po wizycie co i jak gluchnij to zadzwonie koncze prace o 21 ;-)trzymam kc8iuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*neciuszka - gratuluje fluidki sie przydaly i kciuki![]()
ja mam dzis stresa jak nie wiem :/ przed wizyta jutrzejsza u ginia stresuje sie bo cos malo ciazowo sie czuje nudnosci odeszly wogole nie czuje nic po za czasem ciagnieciem podbrzusza i nachodza mnie glupie mysli wybijcie mi je z glowy :/ bo chyba zabardzo dzis panikuje jeszcze moj facet wczoraj mnie wkurzyl poteznie od samego wieczora przez dzisiejszy poranek ale facet to pikus w porownaniu z moim stresem boje sie ze bedzie cos nie tak z ciaza i obawiam sie co jutro bedzie :/ a wizyte mam o 21 wiec potem wam odrazu zdam relacje
eeeeeeee nic nie zauwazylam oco loto ?? ;-)znowu mnie olałyno trudno...
to ja się znowu pochwalę, że robię tartę od Ael
ale coś powaliłam chyba![]()
w sumie to jeszcze się piecze także nie wiem, co będzie
a czemu ziemniaczków się nie daje? bo wodę wypiją?![]()