• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Marian i co Ci wyszło z tej niedoszłej tarty??

w sumie to jeszcze się piecze także nie wiem, co będzie:-p
a czemu ziemniaczków się nie daje? bo wodę wypiją? :sorry2:

sun NAJLEPSZEGO:-D

images3.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry
jestem jestem dziurko :) moje biedactwo :*

No więc ja na dzień dobry coś wam pokażę :)
Zobacz załącznik 391772
GRATULujE a nie mowilam ;-) fluidki pomogły i jak to mowilam dasz zdjecie brzucha bedziesz w ciazy ;-) 2 nraz sie sprawdzilo ;-)sUPER ALE SIE CIESZE ;-) GRATULUJeeeeeee ;-)
witam,
chciałam zadać Wam pytanko, bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad nim ... a mianowicie : czy jest możliwe że jak kobita ma @ to też może być w ciąży ??
kOCHANIE BIZU PIEKNA ;-) a moja mamuska miala @ do 3 miesiaca ciazy wiec wiesz mi czasem sie ja ma skromniejsza ale jest... wiec nadzieja jest ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
Jestem ja:) ktora sie stara juz kilka ładnych miesięcy a jak Was idzie?? pozdrawiam:*
Witamy w naszym gronie zycze szybkiego zafasolkowania ;-)

neciuszka - gratuluje fluidki sie przydaly i kciuki:)

ja mam dzis stresa jak nie wiem :/ przed wizyta jutrzejsza u ginia stresuje sie bo cos malo ciazowo sie czuje nudnosci odeszly wogole nie czuje nic po za czasem ciagnieciem podbrzusza i nachodza mnie glupie mysli wybijcie mi je z glowy :/ bo chyba zabardzo dzis panikuje jeszcze moj facet wczoraj mnie wkurzyl poteznie od samego wieczora przez dzisiejszy poranek ale facet to pikus w porownaniu z moim stresem boje sie ze bedzie cos nie tak z ciaza i obawiam sie co jutro bedzie :/ a wizyte mam o 21 wiec potem wam odrazu zdam relacje
Mag bedzie dobrze daj znac po wizycie co i jak gluchnij to zadzwonie koncze prace o 21 ;-)trzymam kc8iuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*
znowu mnie olały:-p no trudno...
to ja się znowu pochwalę, że robię tartę od Ael:-D
ale coś powaliłam chyba:dry:
eeeeeeee nic nie zauwazylam oco loto ?? ;-)

aEL NO BO JA Z PRACY JECHALAM I sie nudzilam i chcialam ci opowiedziec co u endokrynologa sie dowiedzialam ;-)

No wiec endokrynolog obejrzal wyniki i stare tez i zrobil usg powiedzial ze jest malutka ale z stanem zapalnym ktory raczej jest przez ciaze i wyslal na krew na tsh znowu zobaczyc ile przyroslo od lipca i na ft3 i ft4 i imuglobine ;-)
i 3.10 na 7.45 ide znowu dowiedziec sie co z wynikami a i kazal mi brac euthyrox n50 i witaminy dla ciezarnych z jodem ktore maja jod ?? takie z tanszych bo nie mozna dokupic samego jodu by lykac??

aLE SIE ZLE CZUJE brzuszek mnie boli dobrze ze jutro do ginka moze mi cos powie czemu mnie boli chyba przez to ze dzidzia rosnie... a kregoslup mi odmawia posluszenstwa...

w sumie to jeszcze się piecze także nie wiem, co będzie:-p
a czemu ziemniaczków się nie daje? bo wodę wypiją? :sorry2:

Piecz dłużej o ok 15 minut. A jak dałaś ziemniaczki z mrożonek to one się nie zrobią, bo są za twarde i nie zjadliwe z tej tarty. Trzeba je albo usunąć, albo specjalnie wyciągnąć z torebki i przypiec na patelni, potem spokojnie do tarty się nadają. Ziemniaki prosto z mrożonki nie zmiękną podczas jej pieczenia.

Atanku, ja też poproszę fluidki :tak:
Mam przeczucie, że teraz po @ nam się uda :))))))
Grunt to pozytywne nastawienie ;-)

Jak nigdy nie mogę się doczekać @... Wariatka ze mnie ;-)

Widzicie, on bardzo chce tego dziecka i się angażuje, tu nie mogę nic zarzucić... Dotyka brzucha, mówi do niego, generalnie super ojciec, już. Ale wizyty u rodziców mnie dołują, ja wiem, że jedzie się napić i zjeśc, ale przyjeżdża do domu i nawet kolacji ze mną nie zje :(

A ja do rodziców jechać nie mogę, bo mieszkamy z moimi rodzicami ;) Taki pat

Sun, najlepszego z okazji rocznicy :):)

A ja Was wszystkie kocham i już :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry