• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja też poproszę fluidki... zwłaszcza od zafasolkowanych :-)

Widzę, że mamy dwie nowe staraczki...
Bojąca i Aga_27
witajcie :-) Jak długo się staracie???

Sun ja tu już jestem z Wami ponad miesiąc ;-) Tylko mało gadatliwa jestem :P
Staramy się od lipca. Ale mam przeczucie, ze teraz się uda (jestem po luteinie)...

Aga dla ciebie!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael ja ciebie też bardzo lovciam... ale kurcze... znowu będzie trójkąt a ja na doczepkę... :-(

Sun ja już 20 tydzień zaczynam! Suwaczek pokazuję skończone tygodnie. Jutro będe miała pełny 19 tydzień a po jutrze 19 tydzień i jeden dzień - czyli pierwszy dzień 20 tygodnia. :-D Fakt.... czas zasuwa! Wysyłam tobie też fluidki kochana!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maluszek coś cicho siedzi.. chyba mu smalec nie smakował XD

już są miękkie:-D teraz tylko ser na wierzch i można oczekiwać na męża:-D ciekawe, co powie:sorry2:

Hmmmm... Nie widziałam jeszcze :-(
Jakaś fajowa?

Świetna z kapustą pekińską i śliwką węgierską, no wymiata XD, tylko nie mogę jej znaleźć na necie.

Fifka, jaka na doczepkę, żadna doczepka! Będzie super ekstra trójkąt ooo!

Proszę Madziulku i aby zadziałały :-)

Już mi lepiej, wygadałam się, popłakałam, on pomyział i jakos tak weselej mi się zrobiło :P jednak ja jestem przekupny stwór

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Proszę :):):)

reklama
Dziurko mojej kumpeli z bliźniakami pozno wyskoczyl brzuszek...ok 4 mies ale jak wyskoczyl to porzadnie... miala straszne dusznosci , oddychala jakby miala astme i plecki bolały... ale ciaza przebiegala dobrze... Tobie tez zycze zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i dzieciaczki byly zdrowe a wraz z nimi mamusia;-)
Sil lapie garciami te fluidki od Was oby i u mnie zadziałały!!! a jak nie u mnie to u reszty staraczek:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry