madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
mi naprzyklad przepisal bo nie mialam @ od kilku miesiecy... ale przepisuje na uregulowanie @ i podtrzymanie w razie ciazy jesli masz jakies kłopoty...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale przynajmniej sie przyznaję i w razie jakiś niepewności wolę zapytac. Tak więc ja z daleka od luteiny...póki co. Bo okresy jak w zegarku, plamień nie mam, faza lutealna też ok. Z resztą i tak by mi lekarz tego nie przepisał, skoro na razie jest wszystko ok. Chyba, że z ciążą będzie coś nie tak....ale o tym to nawet nie myślę!!!!!
próbuję właśnie skonsumić jogurcik ale kiepsko mi idzie.czy ja o czymś nie wiem?Mam nadzieję że gin potwierdzi teściora
Ael ja ciebie też bardzo lovciam... ale kurcze... znowu będzie trójkąt a ja na doczepkę... :-(

aż strach się bać jak mi pójdzie 
Neciuszka pochwaliła nam się wczoraj teściorem z pięknymi II krechamiŁaaaaaa, tak myślałam, ze to ostatnio to za wcześnie zaszalała, ale juz nic nie mówiłam, zeby nie nakrecać. A siuska pisała wczoraj do mnie smsy i nic się nie odezwała, a tak by mi humor poprawiła.ZafasolkujeNeciuszka pochwaliła nam się wczoraj teściorem z pięknymi II krechami