• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zafasolkuje.. wspólczuje Ci.. to się cholerstwo bardzo szybko roznosi.. ja na szczęście miałam tylko żołądkową, wymiotowałam jak kot, z tej besilności to leżałam i wyłam.. bo mówią żeby pić dużo, ja po kazdym wypiciu wymiotowałam, pomogla mi cola :-p i kroplówa, a potem w nagrode pizza :-D

reklama
zafasolkuje.. wspólczuje Ci.. to się cholerstwo bardzo szybko roznosi.. ja na szczęście miałam tylko żołądkową, wymiotowałam jak kot, z tej besilności to leżałam i wyłam.. bo mówią żeby pić dużo, ja po kazdym wypiciu wymiotowałam, pomogla mi cola :-p i kroplówa, a potem w nagrode pizza :-D
Kochana jak ja bym nie była w ciąży, to by mnie to tak nie wku.wiało, nifuroksazyd i umnie po jelitówce. Ale w stanie błogosławionym to takie gowno jest zbyt niebezpieczne.

Zafasolkuję gdzie żes Ty była?
hyhyhy a w ubiegły czwartek za dżo nie pisałam bo miałam sajgon w pracy - jazda bez trzymanki i musiałam stać w swojej obronie bo mnie chcieli w dodatkowe obowiązki za free wmanewrować. W piątek miałam urlop - byłam u gina, ale to pisałam. Wczoraj ciąg dalszy jazdy w tyrze i jakoś zeszło. Zamiast na forum, to w przepisach siedziałam. Wieczorem czas spędziłam z M i trochę ćwiczyłam. Narazie szefa nie ma i nikt mi nie truje, więc wlazłam do was.

zafasolkuje: no wkońcu, pare razy sie pytałm dziewczyn o ciebie a tu nikt nic nie wiedział, jak się czujesz, masz nadal mdłości??

neciuszka: o której masz wizyte u gina?????????????????

dziurko: zapraszm do zamościa, słoneczko świeci tem. super na spacerki - a ja uziemiona w norze (biurze) gdzie zimno i niewygodnie mi sie siedzi, powinien szef zainwestować w porządne krzesła - ale bida w firmie

Ja tam nie należę do żadnego trójkącika więc może ja Cię ukradnę Ael i Atankowi??? :P :-D

A ja zaraz zmykam na praktyki, dzisiaj prowadzę zajęcia z matematyki :eek: aż strach się bać jak mi pójdzie :-p

Oooo Madziulka mnie przygarnie!!! :-D Dobra! Od dzisiaj to ciebie lofciam!! XD

Powodzenia na praktykach!! Boże ja już się doczekać powrotu do pracy nie mogę... tak mi moich kochanych dzieci brakuję.... Swoją drogą sporo tu pedagogów!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moja pseudokuleżanka z pokoju ma jelitówkę i kuźwa nie kuma, ze idiotka zaraża i powinna iść do domu. Urlopu zaległego ponad 40 dni i tu siedzi. Jak mnie zarazi to nawet nie wiem czym się leczyć:-(.

Wpółczuje.... ja to bym za chwile była chora bo mnie jelitówka uwielbia!! Jeszcze chyba nigdy nie miałam zwykłej grypy... tylko zawsze jelitową, żołądkową albo cholera na raz... Obyś ty się nie rozchorowała... nic miłego...

I WPADAJ DO NAS CZĘŚCIEJ!! TĘSKNIŁYŚMY!!

Dziureczko a jak ty się czujesz? Z chłopem lepiej moja kochana? ;*

Naciuszka
trzymam mocno kciuki za wizyte!! Daj szybciutko znać co i jak bo mnie ciekawość zżera!!

Ostatnia edycja:
Fifka taaa, pewnie, że lepiej. Dzwonił wczoraj chyba w sumie 4 razy i przetłumaczyłam młotkowi.
A się czuję lekko ujowo ale nic strasznego.
Tobie cos przeszło z tymi nerkami?

Lamia a dziękuję za zaproszenie, może kiedyś:P Tak poważnie to spacery odpadają ale chociaż do domu wpadło by trochę promieni to jakoś tak inaczej bym się czuła. A może na firanki i okna mam takie brudne:P

reklama
Czuje się ok. Mdłości nie mam, już w ubiegłym tygodniu nie miałam.
A powiedzcie mi w razie gdyby mnie to dopadło. To co w ciązy mozna brać na takie dolegliwości?
Laseczki jak ide do rodzinnego po zwolnienie bo np jestem chora to muszę sie okazać zaświadczeniem, żem w ciąży? I kiedy gin może mi takie zaświadczenie dać, bo sama zapomniałam zapytać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry